Start în play-out

Clasați abia pe locul 9 la finalul sezonului regular, petroliștii se văd nevoiți să continue campionatul în play-out, lucru pe care, în vară, în mod cert nu l-ar fi luat cineva în calcul! Doar că, din păcate, realitatea s-a dovedit a fi mai dură decât aspirațiile mărturisite la începutul competiției și, dintr-o mare candidată la promovare, Petrolul va trebui să-și consume ultimele șase jocuri ale sezonului în compania echipelor care se vor lupta doar pentru evitarea retrogradării…

Una dintre acestea va fi și CSM Reșița, gazda întâlnirii de mâine, din prima etapă a fazei play-out. Partida se va disputa în „Valea Domanului”, de la ora 11.00, și va avea o importanță majoră pentru gruparea locală, cea care trebuie să strângă puncte pentru a-și asigura un loc în eșalonul secund și din sezonul viitor. Reșițenii au schimbat antrenorul în această săptămână, meciul de mâine urmând să consemneze debutul lui Adrian Falub la cârma unei echipe care a avut un sezon mult sub așteptări, în ciuda faptului că a beneficiat de un lot „împănat” cu mulți jucători trecuți pe la Liga 1.

De partea cealaltă, pentru Petrolul rămâne doar miza palidă a ocupării primului loc în Grupa B, elevii lui Octavian Grigore aflându-se la un punct în spatele liderei, Viitorul Pandurii Tg. Jiu. „Lupii” au plecat, de ieri, spre locul de desfășurare al partidei, iar în această dimineață au efectuat un antrenament la Lupac, o localitate situată lângă Reșița. În ceea ce privește lotul, dacă, din mai vechii indisponibili, doar Nir Lax a fost recuperat în totalitate și a făcut deplasarea, în schimb, înainte de plecarea de la Ploiești, pe lista accidentaților s-au mai adăugat Alexandru Saim Tudor și Mario Bratu, ambii acuzând probleme de natură medicală.

Partida de mâine va începe la ora 11.00 și, în condițiile în care nu a fost preluată de către deținătorii de drepturi TV pentru eșalonul secund, va fi transmisă, în format live video, pe canalul oficiale de YouTube al clubului nostru (aici).

Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Cristian Codrea (Baia Mare) – Răzvan Ionuț Soponar (Baia Mare) și Cosmin Bojan (Tg. Mureș), arbitru de rezervă urmând să fie Dan Alexandru Gornic (Arad). Ca observatori au fost delegați Zaharia Ciev (Timișoara) și Horațiu Stănescu (Craiova).

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043