Recuperare rapidă, Mario!

Pentru Mario Bratu, unul dintre jucatorii de perspectivă ai clubului nostru, vara n-a inceput tocmai plăcut. Chiar înainte de finalul stagiunii precedente, la unul dintre antrenamente, Mario s-a accidentat la genunchi și, deși a sperat într-o refacere rapidă, până la urmă verdictul final al medicilor a fost unul dur: ruptură a ligamentului încrucișat anterior la genunchiul piciorului stâng.

Așa încât, ieri, tânărul mijlocaș s-a văzut nevoit să treacă printr-o intervenție chirurgicală, efectuată la o clinică din București. „Operația a decurs foarte bine, iar astăzi aștept să plec acasă. De luni voi începe recuperarea, însă va dura ceva timp până când voi putea reveni și la antrenamente. Trebuie să fiu tare, să trec peste acest moment greu și să mă întorc mai puternic!”, ne-a mărturisit Mario Bratu.

În vârstă de 21 de ani, pe care i-a împlinit chiar la începutul acestui an, Bratu a bifat 21 de apariții în stagiunea precedentă a Superligii, el aflându-se, în ultimii ani, și în anturajul selecționatei Under 20.

Multă sănătate, Mario!

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Universitatea Craiova

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
12758
22849
32748
42742
52741