Remiză „albă” cu Aerostar Bacău

FC Petrolul a disputat, astăzi, cel de-al patrulea meci din cadrul cantonamentului de la Săcele, echipa noastră având ca adversară o colegă de eșalon, CS Aerostar Bacău.

Partida s-a disputat tot pe terenul sintetic de la Tărlungeni, dar, față de testele de săptămâna trecută, condițiile atmosferice au fost, de această dată, cu adevărat vitrege. O ninsoare viscolită, un frig pătrunzător și o suprafață acoperită cu un strat de zăpadă, „ingrediente” suficiente cât să-și pună serios amprenta pe modul de desfășurare al ostilităților.

Una peste alta, însă, antrenamentul și-a atins scopul, câtă vreme angajamentul fizic, cel puțin, n-a fost deloc de neglijat în condițiile date. A lipsit doar golul, partida încheindu-se cu un scor „alb”, 0-0, în ton, parcă, cu ambientul. Ocaziile, însă, nu au lipsit, cele mai clare fiind trecute în dreptul „galben-albaștrilor”, cum ar fi șutul în transversală al lui Roige, din minutul 38!

Pentru această confruntare, Viorel Moldovan a trimis pe teren următorul „11”: Avram – Bărboianu, Nicolae, Meijers, Țicu – Nir Lax, S. Pană – Constantinescu, Roige, Vajushi – Buhăescu. După fix o oră de joc, Saim Tudor și Balint i-au schimbat pe Constantinescu și Buhăescu, pentru ca, din minutul 75, să debuteze în tricoul „lupilor” și Romario Moise, acesta intrând în locul lui Vajushi. Până la final, petroliștii au mai efectuat o singură modificare, Olaru (80) luându-i locul lui Bărboianu.

Mâine, formația noastră ar trebui să susțină ultima verificare a stagiului montan, cu Kids Tâmpa Brașov, dar rămâne de văzut dacă, până la urmă, vremea va permite disputarea acestui joc.

Foto: Cristi Stavri.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs FC Rapid 1923

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043