Schimbare de program pe final de cantonament/ Testele cu ACS Kids Tâmpa și FC U Craiova au fost anulate

Cantonamentul de la Săcele se apropie, cu pași repezi, de final, ultima sa parte fiind reconfigurată de către staff-ul petroliștilor. Astfel, meciul amical ce ar fi trebuit să se dispute astăzi, cu formația de eșalon trei ACS Kids Tâmpa Brașov, a fost anulat, atâta vreme cât, la munte, ninge de două zile, iar suprafața de joc, acoperită cu zăpadă, n-ar fi permis desfășurarea testului în condiții cât de cât normale. În locul întâlnirii, Viorel Moldovan și-a convocat elevii la o porție de alergări prin pădurea din jurul hotelului, urmând ca, după-amiază, ședința de pregătire să se mute la sala de forță.

În plus, în tabăra „galben-albaștrilor” au apărut și mai multe probleme de natură medicală, oarecum inerente după o perioadă de antrenamente grele desfășurate în condiții speciale, lucru care a determinat și contramandarea jocului de verificare cu FC U Craiova 1948, ce era stabilit pentru ziua de sâmbătă.

Astfel, stagiul centralizat se va încheia mâine, cu o zi mai devreme decât era programat, petroliștii urmând să aibă, mai apoi, un weekend întreg liber. De luni, „lupii” vor reveni la antrenamente, intrând pe ultima sută de metri a pregătirilor înainte de debutul oficial în noul an, ce se va produce pe 9 februarie, pe „Ilie Oană”, în confruntarea cu Politehnica Iași, din „optimile” Cupei României.

Mai jos, o galerie foto de la antrenamentul din această dimineață.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043