Remiză în testul cu Metaloglobus

Disputat, astăzi, pe terenul bazei sportive din Ariceștii Rahtivani, meciul de verificare dintre FC Petrolul Ploiești și divizionara secundă Metaloglobus București s-a încheiat nedecis, 2-2 (1-1). Golurile formației noastre au fost marcate de către Mario Bratu (37) și Lucian Dumitriu (62), în vreme ce pentru bucureșteni au punctat Milos Zukanovic (1) și Lucian Cazan (88).

„Lupii” au început confruntarea cu un „11” în care s-au regăsit Moroz – Doua, Pashov, Olaru, Velisar –Seto, Jair – Bratu, Ioniță, Tucaliuc – Bucur, pentru ca, după pauză, staff-ul tehnic al echipei noastre să apeleze la Leitner – Borța, Achim, Meijers, Țicu – Purtic, Dumitriu -Moldoveanu, Budescu, Grozav – Irobiso.

Metaloglobus a deschis scorul imediat după startul întâlnirii, sârbul Zukanovici (1) punctând cu un șut din interiorul careului, iar egalarea a venit spre finalul primei reprize, atunci când Bratu (37) a trimis precis de la 12-13 metri, lateral dreapta, la colțul lung, mingea „mușcând” bara înainte să ricoșeze în plasă. După reluare, Dumitriu (62) i-a adus pe petroliști în avantaj, cu o execuție frumoasă, un șut din afara careului ce l-a lăsat fără replică pe portarul advers, însă, la una dintre ultimele faze ale întâlnirii, Cazan (88) a înscris, cu o lovitură de cap, după un corner, stabilind scorul final la 2-2.

Pentru formația noastră urmează, acum, primul meci oficial al anului pe „Ilie Oană”, ce se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00, cu Chindia Târgoviște. Biletele sunt disponibile on-line și, de mâine, pot fi procurate și de la casa stadionului. Detalii aici.

Oficial: despărțire de Mirko Ivanovski

Clubul nostru a ajuns la un acord privind încheierea colaborării cu Mirko Ivanovski, jucătorul macedonean ce a evoluat, în prima parte a sezonului, pentru FC Petrolul Ploiești. Venit în vara anului trecut la Petrolul, Ivanovski a bifat 14 apariții în tricoul „galben-albaștrilor”.

Mulțumim și mult succes!

 

Foto: Cristi Stavri

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043