Astăzi antrenament, mâine meci de verificare

„Lupii” au lăsat în urmă meciul de la Mioveni, încheiat cu un deznodământ nedorit, fiind concentrați doar către jocul de sâmbătă, de pe „Ilie Oană”, cu Chindia Târgoviște (ora 17.00). Elevii lui Nicolae Constantin au avut liber duminică, iar de luni s-au întors la antrenamente, ședințele de pregătire desfășurându-se pe terenul de la Pleașa.

Astăzi, petroliștii au avut parte de un antrenament solicitant, cu o primă parte fizică, iar mâine este programat și un joc test, în compania formației de eșalon secund Metaloglobus București. Întâlnirea va începe la ora 12.00 și se va disputa la Ariceștii Rahtivani, bază care a mai găzduit formația noastră și la începutul anului trecut, într-un joc amical cu CSO Plopeni.

Altfel, din păcate, s-a confirmat faptul că absența fundașului central Marian Huja va fi una de mai lungă durată, după accidentarea suferită pe parcursul cantonamentului din Turcia. Acuzând o afecțiune la genunchiul piciorului stâng, Huja a plecat în Portugalia, pentru tratament și, posibil, o intervenție chirurgicală, sperându-se ca recuperarea să decurgă bine și revenirea pe gazon să se producă, totuși, cât mai curând posibil. Multă sănătate, Marian!

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs AFC Hermannstadt

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1922
2819
3817
4915
5913