Repetiţii pe “sintetic” pentru Arad

Petroliştii se pregătesc pentru ultima deplasare din campionat, meciul de la Arad, ce se va desfăşura duminică, de la ora 14.00.

Cum întâlnirea cu UTA se dispută pe un teren cu suprafaţă artificială, „lupii” au repetat, în această săptămână, de două ori pe „sintetic”. Astfel, dacă miercuri au fost la Câmpina, astăzi, în schimb, elevii lui Gigi Mulţescu s-au pregătit la baza FRF de la Buftea, căutând, astfel, să se acomodeze cât mai bine la condiţiile de joc pe care le vor întâlni şi la Arad.

Mâine după-amiază, „găzarii” vor pleca spre Arad, drumul urmând să fie parcurs cu avionul până la Timişoara şi, în continuare, cu autocarul clubului. Pentru jocul de duminică nu există jucători suspendaţi, dar, la capitolul indisponibili, vor fi trecuţi, din nou, Kozoronis, Sarris şi Ţigănaşu, ultimul resimţindu-se după jocul disputat, la începutul săptămânii, cu ACS Poli.

Partida de duminică, ce va începe la ora 14.00, se va disputa pe stadionul „Motorul”, din Arad, preţul unul bilet fiind de 15 lei. După cum se ştie, cu două etape înainte de final, Petrolul ocupă locul patru, la două puncte distanţă de poziţia a treia, cea care duce la barajul de promovare în primul eşalon.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043