Restart către Liga 1!

Lideră in ierarhia la zi a eșalonului secund, Petrolul deschide oficial anul 2022, cu meciul pe care îl va susține, mâine seară, la Timișoara, cu ASU Politehnica. Partida de pe “Dan Păltinișanu” va începe la ora 20.00, fiind transmisă de către DigiSport, LookSport și TelekomSport.

Drumul către Liga 1 reîncepe de la Timișoara, iar formația noastră merge în orașul de pe Bega cu dorința clară de a-și păstra, sau chiar mări, diferența care o separă de principalele contracandidate din lupta pentru promovare. Cu trei etape înainte de intrarea în play-off, Petrolul se află la nouă puncte distanță de poziția a treia, cea la care se raportează practic în cursa pentru primul eșalon, așa încât un parcurs bun în aceste ultime runde ale sezonului regular îi poate așeza pe “lupi” într-o poziție și mai privilegiată în cursa pentru Liga 1.

Aștept cu nerăbdare ziua de joi, pentru că ne pregătim de șapte săptămâni și cred că e suficient. E adevărat, sunt și un pic îngrijorat, pentru că, la felul cum am terminat anul, mă așteptam la mai multe de la această perioadă a pregătirilor. Din păcate, în meciurile amicale am făcut multe greșeli, dar sper să le fi terminat și, începând cu primul meci oficial, concentrarea să fie cu totul alta”, a spus Nicolae Constantin, antrenorul “găzarilor” așteptând de la elevii săi să aibă o alta “față” decât în meciurile de pregătire disputate în această iarnă. “Timișoara este o echipă bună, bine organizată, greu de desfăcut, dar au și adversarii noștri problemele lor. Le știm și sper să venim cu un plus față de meciurile noastre de pregătire, astfel încât să începem anul cu o victorie”, a adăugat Constantin.

Intrați de ieri seară în cantonament, după un antrenament desfășurat la lumina reflectoarelor, petroliștii s-au pregătit și dimineață la Ploiesti, iar în cursul serii au zburat, cu o cursă Tarom, către Timișoara.

Partida de mâine, ce va începe la ora 20.00, va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Iulian Călin (Ștefănești – Argeș) – Stelian Slabu (Brașov) și Nicușor Marin (Suseni – Argeș). Întâlnirea va fi transmisă în direct de către DigiSport, TelekomSport și LookSport.

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043