Petroliştii au încheiat cu bine turul de forţă al celor trei meciuri în doar 24 de ore, câştigând testul disputat, la Strejnic, cu Progresul Spartac Bucureşti. Pe o căldură infernală şi cu oboseala celor zece zile de cantonament, dar şi a unui drum de întoarcere de la Braşov istovitor, coborâtă în ghete, “lupii” şi-au respectat, însă, blazonul şi s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de către Velisar şi Arnăutu.

Ambele reuşite au venit în prima parte a întâlnirii, Velisar (12) deschizând scorul cu un şut puternic, expediat de la 13-14 metri, lateral stânga. Apoi, după două ocazii bune ale vizitatorilor, Arnăutu (37) a adus desprinderea, punctând din faţa porţii, după un corner bătut de pe dreapta.

Fără să-i aibă la dispoziţie pe Nini Popescu, Prunescu, Păun, Vagner, Saim şi Botezan, Tavi Grigore a apelat, în această partidă, la toţi ceilalţi componenţi ai lotului. Astfel, în prima repriză au evoluat Marinică – Olaru, Antoche, Frîncu, Velisar – Chindriş – Lambru, Puchea, Cl. Tudor, D. Gheorghe – Arnăutu, pentru ca după pauză să intre Bolboaşă – Catană, Chiriţă, Antoche, Ţicu – Chindriş – Niţescu, Vintilă, Ciocâlteu, Dumitru – Stănescu.

„Lupii” au liber la acest sfârşit de săptămână, urmând ca, de luni după-amiază, să se întoarcă la pregătiri. Miercuri va fi şi primul meci oficial al sezonului, în Cupa României, cu AFC Regal Club Ferdinand I Bucureşti, partida urmând să se dispute de la ora 17.30, pe terenul „Coresi” din Capitală.

Foto: Cristi Stavri

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043