Sâmbătă, primul test al verii

Jucătorii Petrolului au început o nouă săptămână de antrenamente, la capătul căreia vor avea parte şi de un prim joc de verificare. Astfel, sâmbătă, de la ora 11.00, elevii lui Leo Grozavu vor primi replica unei alte divizionare secunde, CS Baloteşti, partida urmând să se desfăşoare pe arena de la Strejnic.

Va fi, astfel, şi testul final de dinaintea plecării în cantonamentul din Slovenia, acolo unde, în perioada 09 – 21 iulie, „lupii” au programate încă patru jocuri de verificare, cu FK Sloga Simin Han (Bosnia, primul eşalon), HNK Gorica (Croaţia, primul eşalon), Lokomotiva Zagreb (Croaţia, primul eşalon) şi un adversar ce urmează să fie desemnat.

Vasile Şleam completează staff-ul tehnic

Petroliştii au, din această vară, un nou antrenor pentru portari, Vasile Şleam completând, astfel, staff-ul tehnic al lui Leo Grozavu. În vârstă de 51 de ani, Vasile Şleam s-a ocupat, în prima parte a sezonului trecut, de pregătirea portarilor divizionarei secunde ASU Poli Timişoara, iar de-a lungul carierei a mai activat la o serie de cluburi din Baia Mare, Ocna Şugatag sau Satu Mare.

Bun venit, Vasile Şleam!

 

Un jucător străin în teste

La antrenamentul de astăzi a participat şi un jucător străin, Mergem Niziri. În vârstă de 25 de ani, născut la Goppingen (Germania) şi având dublă cetăţenie, germană şi albaneză, Niziri evoluează în banda stângă, atât ca mijlocaş, cât şi ca fundaş, şi mai are experienţa fotbalui românesc, după ce, în prima parte a sezonului 2015-2016, a activat pentru FC Botoşani.

Ultima dată la SSV Ulm 1846, Niziri a mai trecut, de-a lungul carierei, pe la VfR Aalen, Nuremberg II, Seligenporten, KSV Baunatal, FC Prishtina (Kosovo) şi FC Kamza (Albania). El urmează să fie urmărit la antrenamentele din această săptămână, înainte ca staff-ul „lupilor” să ia o decizie definitivă în privinţa sa.

 

 

La mulţi ani, Ovidiu Chiribici

Preparatorul fizic al „galben-albaştrilor”, Ovidiu Chiribici, a împlinit, astăzi, vârsta de 32 de ani, fiind sărbătorit, chiar în vestiar, la finalul antrenamentului de dimineaţă.

La mulţi ani, Ovidiu, şi la cât mai multe succese cu Petrolul!

 

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826