Sâmbătă, verificare cu o divizionară secundă

Finalul acestei săptămâni vine, pentru Petrolul, cu o nouă pauză în campionat, cauzată de faptul că adversara din etapa a 20-a, ACS Urban Titu, a abandonat competiţia încă din tur, dar ploieştenii au găsit soluţia să umple golul din weekend, perfectând un joc de verificare cu o grupare de eşalon secund.

„Lupii” au profitat de faptul că ACS Academica Clinceni are, la rândul ei, etapă liberă în Liga a II-a, astfel încât cele două echipe se vor întâlni într-un meci-test, ce se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 12.00, pe stadionul de la Strejnic.

Altfel, după o ultimă etapă favorabilă din toate punctele de vedere, în urma căreia distanţa faţă de următoarea clasată, AFCM Alexandria, a crescut la cinci puncte, „lupii” au avut parte de o mini-vacanţă în weekend, întorcându-se luni după-amiază la antrenamente. Astăzi, petroliştii s-au pregătit la Strejnic, staff-ul tehnic al „găzarilor” punând accentul pe componenta fizică, asta şi în condiţiile în care până la următorul joc oficial, cel de la Alexandria, mai sunt mai bine de zece zile. Doi jucători s-au pregătit separat, „căpitanul” Claudiu Tudor, cel care continuă programul de recuperare după ce mai vechea accidentare i-a recidivat la Moreni, şi Cristian Andor, mijlocaşul ploieştenilor acuzând uşoare probleme la gleznă.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043