FC Petrolul a câştigat meciul amical disputat, astăzi, la Strejnic, cu divizionara secundă Academica Clinceni. „Lupii” s-au impus cu scorul de 2-0, punctând câte o dată în fiecare repriză, prin Arnăutu (32) şi Nini Popescu (63).

Profitând de pauza din campionat, petroliştii au efectuat, astăzi, o ultimă repetiţie înaintea „dublei” AFCM Alexandria/Voinţa Tr. Măgurele, de la care se aşteaptă să le aducă certitudinea promovării în eşalonul secund. Trupa lui Romulus Ciobanu a întâlnit-o pe Academica Clinceni, formaţie clasată pe locul patru în Liga a II-a, şi, după o prestaţie solidă, s-a impus la capătul unui joc pe care l-a controlat de la un capăt la celălalt, diferenţa de divizie fiind, practic, inexistentă.

„Lupii” au punctat de două ori, prin ARNĂUTU (32 – a recuperat mingea pasată greşit de un adversar, a driblat portarul şi a trimis, din unghi lateral dreapta, în plasă) şi NINI POPESCU (63 – a reluat, de la 8-9 metri, balonul respins în faţă de către portarul Vâlceanu la şutul lui Ciocâlteu), ratând, de-a lungul celor 90 de minute, şi alte câteva ocazii bune.

De menţionat şi faptul că tehnicianul „galben-albaştrilor” a rulat, la acest meci, tot lotul avut la dispoziţie, existând trei absenţi, Claudiu Tudor, Daniel Cârjan şi Tiberiu Niţescu, cu toţii acuzând probleme de natură medicală.

La Alexandria se joacă vineri, de la ora 17.00

Etapa din weekend a fost, din nou, una favorabilă pentru petrolişti, în condiţiile în care AFCM Alexandria a făcut un nou pas greşit, 1-1 în deplasarea cu Concordia Chiajna 2. Astfel, distanţa dintre cele două formaţii este, acum, de patru puncte, iar lucrurile se pot lămuri în mare măsură în runda următoare, atunci când este programat duelul direct de la Alexandria.

Partida se va disputa vineri, 20 aprilie, de la ora 17.00, urmând să fie transmisă de către Digisport.

Foto: Răzvan Păsărică/www.sportpictures.eu

……………………………………

FC Petrolul – Academica Clinceni 2-0 (1-0)

Marcatori: Arnăutu (32), Nini Popescu (63).

FC Petrolul: Bolboaşă (46 Avram, 82 Botezan) – Antoche (57 Prunescu), Ichim (67 Frîncu), Ţicu (60 Olaru) – Saim Tudor (70 Catană), Chindriş (cpt), Andor, Velisar (82 Bratu) – N. Popescu, Arnăutu (60 Lambru), Păun (46 Ciocâlteu). Antrenor: Romulus Ciobanu.

Academica: Vâlceanu – Fl. Achim, Gal, Găină, Dobrescu – C. Gheorghe, Barbu (cpt), Târşă, Teuţ – Petriş, Moldovan. Au mai jucat: Mihalcea, Popescu, Blejdea, Gliga, Răuţă, Şandru. Antrenor: Ilie Poenaru.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043