Săptămână cu două jocuri test

Deși, sâmbătă, au susținut ultimul meci oficial al sezonului, petroliștii nu au intrat în vacanță, rămânând să se antreneze și în perioada următoare. Iar săptămana aceasta vor avea programate două meciuri de verificare, ambele în compania unor formații de eșalon trei, care, la rândul lor, au încheiat campionatul.

Astfel, miercuri, de la ora 11.00, „lupii” vor primi vizita lui ACS Husana Huși, formație care a încheiat pe locul cinci în Seria 1, iar vineri o vor întâlni pe Metalul Buzău, poziția a patra în Seria 4 a ultimei stagiuni din Liga 3.

În cele două meciuri, staff-ul tehnic al „galben-albaștrilor” va avea posibilitatea să vadă la lucru mai mulți jucători proveniți din propria pepinieră, care activează la echipele de juniori sau au fost împrumutați, în campionatul recent încheiat, la alte echipe, precum portarul Alexandru Radu (CSO Plopeni), mijlocașul Rareș Simionescu (CSO Plopeni) sau fundașul stânga Aris Oprea (CSO Blejoi). De altfel, cei trei s-au și prezentat, de astăzi, la antrenamentele formației noastre, la care au mai participat și juniorii Andrei Jercălău, Alin Boțogan, Cristian Licsandru și Petru Marinache, ultimii intrați, deja, de ceva vreme în anturajul primei echipe.

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043