Săptămâna ultimelor repetiţii

Reveniţi acasă sâmbătă dimineaţă, din stagiul de pregătire pe care l-au efectuat în Antalya, petroliştii au avut parte de două zile libere în weekend, pentru ca, de luni, să se întoarcă la antrenamente.

Prima şedinţă de pregătire a saptamânii s-a desfăşurat pe arena „Chimia” din Brazi, de la ea lipsind, motivat, mai mulţi jucători. Astfel, Malakian, Kozoronis şi Brînză au fost învoiţi pentru acest antrenament, cei trei întorcându-se în ţară, din mini-vacanţă, în cursul serii de luni, în vreme ce Sarris şi Moldoveanu, care au acuzat accidentări pe final de cantonament, sunt în perioada de recuperare.

Pentru această săptămână, „lupii” au programate şi ultimele două repetiţii înaintea startului oficial din 2019. Astfel, miercuri, de la ora 15.30, Petrolul va întâlni formaţia de eşalon judeţean Petrolistul Boldeşti, pentru ca sâmbătă, de la ora 12.00, să primească vizita lui SCM Gloria Buzău, ambele partide urmând să se dispute, cel mai probabil, la Brazi.

Primul joc oficial al anului, cel din deplasare, cu Pandurii Tg. Jiu, a fost programat să se desfăşoare duminică, 24 februarie, de la ora 11.00.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043