Schimbare de oră/FC Petrolul – ACSM Politehnica Iași începe mai devreme

Ora de start a confruntării dintre FC Petrolul Ploiești și ACSM Politehnica Iași, din cadrul optimilor de finală ale Cupei României, a fost modificată. Partida, ce se va disputa marți, 9 februarie, va începe la ora 19.00, și nu 20.30, așa cum a fost programată inițial.

Schimbarea a fost efectuată după ce AFC Turris-Oltul Tr. Măgurele a anunțat, în mod oficial, că se retrage din competiție, așa încât jocul cu Dunărea Călărași, sigurul care mai era programat marți, dar de la 17.45, a fost anulat.

Vă reamintim că, pentru confruntarea cu Politehnica Iași, vă puteți procura bilete virtuale și puteți câștiga, în urma unei trageri la sorți, un tricou de joc al echipei noastre, purtând semnăturile „lupilor”!

Tichetele costă 6 lei și pot fi procurate online, accesând siteul www.entertix.ro, dar și, în format tipărit, de la magazinul oficial al clubului nostru (stadionul „Ilie Oană”, str. Alexandru Vlahuță, program sâmbătă 10.00-12.00, luni și marți 10.00 – 18.00).

Toate încasările vor fi direcționate către Academia de Copii și Juniori a clubului nostru!

Te așteptăm, așadar, să-ți cumperi biletul de colecție și să fii alături de noi, ocupând un loc, fie el și virtual, în templul fotbalului ploieștean!

Hai Petrolul!

 

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11126
21022
31121
41119
51115