Trei tineri jucători au fost direcționați către CSO Plopeni

Portarul Alexandru Radu, mijlocașul Rareș Simionescu și fundașul dreapta Dacian Dunca vor evolua, până la vară, la CSO Plopeni, ei fiind împrumutați, de către clubul nostru, la gruparea de eșalon trei.

Jucător format la juniorii „lupilor”, Alexandru Radu (născut 2003) a semnat, astăzi, primul său contract de profesionist, cu FC Petrolul Ploiești. Tânărul portar a avut, în trecut, contact și cu prima echipă, făcând parte, în iarna lui 2019, din lotul deplasat în cantonamentul din Antalya.

La rândul său, Rareș Simionescu (născut 2002) a evoluat, în ultimul sezon, pentru formația U19 a Petrolului, dar și el s-a aflat în anturajul seniorilor, alături de care s-a pregătit la începutul acestei stagiuni.

În fine, Dacian Dunca (născut 2000) a fost transferat de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, fiind direcționat, într-o primă fază, către CSO Plopeni. Dunca joacă pe postul de fundaș dreapta și a bifat 12 prezențe, cu Viitorul, în eșalonul secund.

Tot în cel de-al treilea eșalon va merge și tânărul portar Flaviu Bodea (an de naștere 2003).  Și acesta a semnat un angajament cu FC Petrolul Ploiești, urmând să fie împrumutat, până la vară, la FC Someșul Dej. Născut la Oradea, Bodea a fost adus din Scoția, acolo unde a activat pentru juniorii lui FC St. Mirren.

Următorul meci

FC Voluntari vs FC Petrolul Ploiești

Stadion „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11737
21732
31730
41729
51725