Start în cea de-a doua săptămână a pregătirilor

„Lupii” au intrat în cea de-a doua săptămână a pregătirilor din această iarnă, cu un antrenament desfășurat, în această după-amiază, la Brazi.

Dacă sâmbătă au avut parte de un joc școală, iar duminică au fost liberi, elevii lui Nicolae Constantin au început, de astăzi, cea de-a doua săptămână a pregătirilor, una în care și intensitatea antrenamentelor va crește. Vor fi, de altfel, două zile cu câte două ședințe, marți și joi, zile care se vor derula în regim de semi-cantonament, staff-ul tehnic al „galben-albaștrilor” atingând atât componenta fizică a pregătirilor, cât și pe cea tactică.

Altfel, de la ultimele antrenamente a lipsit Simon Măzărache, cel care acuză o accidentare și are nevoie de o perioadă de recuperare, în vreme ce Sory Diarra și-a amânat cu câteva zile revenirea, atacantul malian așteptând, în țara natală, eliberarea unui nou pașaport.

Sâmbătă, Petrolul va susține și primul test al anului, dar nu cu Tricolorul Breaza, așa cum era construit programul în faza inițială, ci în compania unei colege de eșalon, Astra Giurgiu. Partida se va juca, cel mai probabil, pe terenul sintetic al Centrului Național de Fotbal de la Buftea.

Mai jos, o galerie foto și un reportaj video realizat la antrenamentul de astăzi.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043