Ștefan Barboianu: „Abia aștept să intru pe teren și să văd tribunele pline!”

FC Petrolul se pregătește pentru debutul, în noul sezon, pe „Ilie Oană”, cu meciul pe care îl va susține luni, de la ora 18.00, cu UTA Arad. Unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul „lupilor”, fundașul dreapta Ștefan Bărboianu, a vorbit, în conferința de presă de vineri, despre așteptările pe care le are de la duelul de luni seară.

„Suntem conștienți că nici un meci din acest campionat nu va fi ușor. Drept dovadă jocul din etapa trecută, în care multă lume ne vedea favoriți…Dar, pentru noi, victoria cu Metaloglobus a fost cu atât mai savuroasă, cu cât noi știm cât de mult am muncit pentru ea”, a spus Bărboianu.

„Cu UTA ne așteaptă o partidă extraordinar de dificilă. Este una dintre contracandidatele noastre și sigur va veni să joace cu foarte mare ambiție aici. Dar, tot ce pot să promit este că vom da totul pentru un rezultat pozitiv și vreau ca, la finalul partidei de luni, să putem privi lumea în ochi. Vom face absolut tot ce ține de noi, fizic și tactic, pentru un meci bun și un rezultat pe măsură”, a continuat fundașul „lupilor”.

Pentru Bărboianu, jucător cu peste 250 de meciuri în primul eșalon, debutul într-un joc oficial pe „Ilie Oană” nu reprezintă, nici pe departe, o presiune. ”Abia aștept meciul de luni, să intru pe teren și să văd tribunele pline! Nu ai cum, ca jucător, să nu-ți fie drag să joci în astfel de partide, pe astfel de stadioane!”, a spus fotbalistul în vârsă de 31 de ani. „Am venit cu sufletul la Ploiești, pentru că am simțit că va fi un an important atât pentru Petrolul, cât și pentru mine, ca fotbalist. Îmi doresc enorm ca, la finalul campionatului, să ne bucurăm pentru promovare!”, a  încheiat Bărboianu.

Casa de bilete, deschisă și în weekend

Biletele pentru confruntarea de luni seară pot fi procurate, și în weekend, de la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”. Aceasta va fi deschisă, sâmbătă și duminică, între orele 09.00-16.30. Prețurile biletelor sunt următoarele: Tribuna 0 – 25 lei; Tribuna I – 20 lei; Tribuna II – 12 lei; Peluze – 8 lei.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs AFC Hermannstadt

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1922
2819
3817
4915
5913