Test cu cinci goluri în „9 Mai”

Cu foarte mulți jucători tineri sub comandă, Viorel Moldovan a avut la dispoziție, astăzi, un nou test, pentru a putea evalua potențialul acestora. Petroliștii au întâlnit o formație de eșalon trei, Astra II, partida, ce s-a disputat pe stadionul din cartierul „9 Mai”, încheindu-se cu victoria gazdelor, scor 3-2 (2-2).

Multe goluri în partida-test disputată în această după-amiază, patru dintre ele înscriindu-se în prima repriza. Astra II a condus cu 2-0, după reușitele lui Pahonțu (26 – șut imparabil, de la 20 de metri, în stânga lui Lungu) și Gheorghe (32 – șut de la 8 metri, lateral stânga, la colțul lung), dar petroliștii au egalat până în pauză, înscriind de două ori în decurs de doar 120 de secunde. Vajushi (38) a redus din handicap după ce a transformat o lovitură de pedeapsă, pentru ca, la scurt timp, Constantinescu (39) să restabilească echilibrul, cu o execuție superbă, o „torpilă” expediată de la 25 de metri, în vinclul din stânga portarului Popa.

După reluare, gazdele au trecut din nou în avantaj, același Gheorghe (48) profitând de o neînțelegere în defensiva petrolistă, pentru a înscrie golul ce avea, de altfel, să stabilească și scorul final al întâlnirii.

Viorel Moldovan a început confruntarea cu un „11” alcătuit din Lungu – Olaru, Ad. Nicolae, Răuță, Țicu – Manolache – Constantinescu, Bratu, Enache, Vajushi – Saim Tudor. Prima modificare a survenit din startul părții secunde, atunci când Avram a intrat între buturi, apoi, din minutul 60, au intrat Alex Chiriță, Mihai Nițescu și Mihai Chiriac (atacant aflat în teste, născut 2001, ultima dată la Dinamo U19), pentru ca, până la final, să mai fie folosiți juniorii Daniel Moroșanu, Leonard Iovu, Aris Oprea, Cristian Licsandru și Alin Boțogan.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11126
21022
31121
41119
51115