Victorie clară în testul cu Mostiștea Ulmu

Cu o săptămână înainte de startul noului sezon, formația pregătită de către Viorel Moldovan a avut programat, în această dimineață, un nou test, adversară fiindu-i, din nou, o combatantă în cel de-al treilea eșalon, gruparea călărășeană Mostiștea Ulmu.

Întâlnirea s-a desfășurat la Strejnic și a fost câștigată clar de către petroliști, 4-1, după 3-0 la capătul primelor 45 de minute. Spaniolul Pol Roige (4) a fost cel care a deschis scorul, cu un șut plasat, de la 8 metri, lateral stânga, la colțul lung, apoi nou-venitul Valentin Balint (19) a majorat diferența, înscriind, din marginea careului mare, la capătul unui contraatac purtat de Ekollo. Rezultatul primei părți a fost stabilit de către Vajushi (32), cel care a executat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri, în vinclul din stânga portarului advers.

După reluare s-au mai înscris două goluri, oaspeții reușind să reducă din handicap, prin Obedeanu (65). Însă, scorul final a fost parafat de către Mihai Nițescu (78), tânărul mijlocaș al „lupilor” înscriind cu un șut imparabil, expediat din interiorul careului, după o pasă venită de la Olaru.

În acest joc, Viorel Moldovan a început cu Avram – Chiriță, Răuță, Manolache, Țicu – Enache – Constantinescu, Ekollo, Roige, Vajushi – Balint, pentru ca, pe parcursul părții secunde să mai intre pe teren Lungu – Nicolae, Olaru, Bratu, Saim Tudor, Bucur, Nițescu, Licsandru, Oprea, Boțogan și Moroșanu.

Luni, tragerea la sorți pentru viitoarea ediție de campionat

Petroliștii își vor afla, la începutul săptămânii, programul din stagiunea următoare, tragerea la sorți urmând să se desfășoare luni, de la ora 13.00, la sediul Federației Române de Fotbal. Campionatul 2020-2021 este programat să înceapă pe 29 august.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043