Testul cu Dinamo, încheiat la egalitate

Petrolul a încheiat săptămâna de pregătire cu un meci test disputat în compania lui Dinamo București, în incinta bazei sportive de la Săftica. Partida s-a încheiat nedecis, 1-1, brazilianul Jefferson trecându-și în cont prima sa reușită în tricoul „galben-albastru”.

Cu multe indisponibilități de ultimă oră, în condițiile în care Vâlceanu, Leitner, Mathaus, Papp, Doua, Jair, Dumitriu, Moldoveanu sau Irobiso au acuzat, pe parcursul zilelor precedente, diverse probleme de natură medicală și au fost menajați, și cu Țicu și Bratu plecați la loturile naționale, Florin Pîrvu s-a văzut nevoit să contramandeze testul cu Metaloglobus, programat pentru vineri, și să-l abordeze pe cel de astăzi, cu Dinamo, cu un efectiv mult restrâns numeric. Tocmai de aceea, în „11”-le de start al „lupilor” au apărut și câteva mutări mai degrabă experimentale, Purtic fiind trecut fundaș central, iar Borța trimis în banda stângă, în vreme ce pe lista rezervelor s-au aflat șapte jucători proveniți de la echipele de juniori ale clubului!

Oricum, testul a fost unul solicitant și s-a terminat cu un rezultat de egalitate, 1-1. Dinamo a deschis scorul, atunci când Alin Șerban (31) l-a învins pe Jercălău cu un șut din careu, sub bară, iar echilibrul s-a restabilit după pauză, Jefferson (54) punctând cu o lovitură de cap, după un corner bătut, de pe dreapta, de către Budescu!

Iată și distribuția celor două formații:

Dinamo: Dujmovic – D. Irimia, Giafer, Bena, Patriche, Șerban – Iglesias, N. Roșu, I. Roșu, Borcea – Ghezali. Rezerve: Constantin – Moura, Demici, Țîră, Buleică, A. Irimia, Pop, Florescu. Antrenor: Ovidiu Burcă.

Petrolul: Jercălău – Purtic, Meijers, R. Grigore – Pashov (70 M. Ioniță), Jefferson (73 A. Dima), Seto, Tucaliuc (62 M. Rădulescu), Borța – Budescu, Grozav (82 R. Bucur). Antrenor: Florin Pîrvu.

Petroliștii își vor relua, de luni, antrenamentele, urmând ca vineri, de la ora 21.00, să joace, în Bănie, cu FC U Craiova 1948, în cea de-a doua etapă din cadrul fazei play-out a Superligii.

Foto: Cristi Stavri.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs FC Rapid 1923

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043