Trei puncte absolut necesare!

Sezonul de toamnă al stagiunii 2018-2019 a intrat în cea de-a doua sa jumătate, Liga 2 Casa Pariurilor consumându-şi jocurile etapei cu numărul 12, ce se va încheia astăzi, pe “Ilie Oană”, cu întâlnirea dintre FC Petrolul Ploieşti şi CS Mioveni. Meciul va începe la ora 19.30.

La interval de opt zile de la jocul câştigat, categoric, cu Luceafărul Oradea (6-2), petroliştii revin pe “Ilie Oană”, pentru un meci ce se anunţă, însă, mult mai dificil. “Lupii” vor da piept cu CS Mioveni, una dintre formaţiile cu experienţă la nivelul celui de-al doilea eşalon, iar pentru a se menţine în preajma podiumului şi, implicit, a luptei pentru promovare, nu prea au altă variantă decât aceea a victoriei.

Rămâne ca elevii lui Leo Grozavu să demonstreze că au depăşit perioada “tulbure” şi să profite de avantajul terenului propriu, pe “Ilie Oană” reuşind, în acest sezon, să câştige 15 dintre cele 16 puncte puse în joc. Cum, din fericire, în lotul “galben-albaştrilor” nu există indisponibilităţi cauzate de accidentări sau suspendări, tehnicianul Petrolului poate alinia, în această seară, “11”- le pe care îl consideră optim pentru câştigarea celor trei puncte.

De partea cealaltă, Mioveniul rămâne o echipă „grea” la nivelul celui de-al doilea eşalon, greu de învins, iar meciul de astăzi poate reprezenta şi pentru argeşeni o bună posibilitate de a intra în cărţile promovării. Până acum, în meciurile disputate în deplasare, CS Mioveni a bifat două victorii, la Târgovişte şi la Bacău, iar astăzi nu va putea conta pe serviciile a câtorva jucători, tinerii Kilyen şi Rareş Lazăr fiind suspendaţi, în vreme ce „veteranul” Roberto Ayza este accidentat.

Meciul din această seară va fi condus de către o brigadă alcătuită din Florin Andrei (Tg. Mureş) – Florin Pucheanu (Ulmi-Dâmboviţa) şi Florin Vişan (Galaţi). Arbitru de rezervă va fi Cristian Moldoveanu (Sf. Gheorghe), în vreme ce observatori au fost delegaţi George Ionescu (Bucureşti) şi Mihai Basarab (Slobozia).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043