„U” Cluj – FC Petrolul Ploieşti/Duelul favoritelor, primul episod!

Petroliştii se pregătesc pentru cel mai aşteptat meci al turului de campionat, duelul cu echipa considerată drept principala contracanditată în lupta pentru promovare, Universitatea Cluj. Partida se va disputa duminică, de la ora 18.00, pe „Cluj Arena”, fiind televizată de către Digisport, Telekom şi LookSport.

Aproape de jumătatea primei părţi a campionatului, principalele două pretendente la ocuparea locurilor care duc în primul eşalon îşi dau întâlnire, duminică seară, pe „Cluj Arena”. Un meci care le prinde pe „U” Cluj şi pe Petrolul în situaţii oarecum diferite, în condiţiile în care clujenii n-au avut nici pe departe, până acum, un parcurs care să-i recomande pentru o promovare certă, bifând trei înfrângeri în acest sezon, toate însă în deplasare, în vreme ce echipa noastră a avut o traiectorie ascendentă, prezentându-se la startul confruntării de mâine cu un moral întârit după cele trei succese consecutive din ultimele două săptămâni.

Astfel, calculele hârtiei nu pot indica vreo favorită certă pentru partida de mâine, una pe care, din fericire, tehnicianul „lupilor”, Leo Grozavu, o abordează având tot lotul la dispoziţie, în tabăra ploieşteană neexistând absenţe legate de accidentări sau suspendări. Nu acelaşi lucru se poate spune, însă, despre clujeni, cei care nu vor putea miza pe doi dintre cei mai experimentaţi jucători din lot, George Florescu şi Andrei Cordoş fiind suspendaţi după ce au acumulat câte patru cartonaşe galbene.

Petroliştii s-au antrenat, sâmbătă dimineaţă, la Ploieşti, iar în cursul după-amiezii au plecat, pe calea aerului, către Cluj Napoca. Meciul de duminică va începe la ora 18.00, iar intrarea suporterilor ploieşteni va fi liberă, pe baza unei reciprocităţi stabilită între cele două cluburi. Biletele de acces se vor găsi la intrarea în sectorul oaspeţilor de pe „Cluj Arena”.

Partida va fi condusă de către un arbitru cu experienţă la nivel de prim-eşalon, vâlceanul Adrian Comănescu, cel care va fi ajutat de către Gabriel Stroe (Piteşti) şi George Neacşu (Câmpulung Muscel). Arbitru de rezervă va fi Rareş Vidican (Satu Mare), iar ca observatori au fost delegaţi Marcel Savaniu (Braşov), pentru arbitraj, şi Florin Mierea (Timişoara), pentru organizare.

 

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043