Ultima linie dreaptă!

Cinci meciuri au mai rămas de disputat până la finalul fazei play-off a eșalonului secund. Cinci meciuri în care „lupii” au de apărat o diferență de șase puncte, ce îi separă de prima formație aflată în afara promovării directe, Universitatea Cluj. Avantaj pe care, mâine seară, pe „Cluj Arena”, îl pot converti, teoretic deocamdată, nu și matematic, în biletele care să le ofere accesul către primul eșalon. Partida va începe la ora 19.00 și va putea fi urmărită pe DigiSport 1, Prima Sport 1 și OrangeSport 1.

Lupta pentru promovarea în primul eșalon a intrat pe ultima sută de metri. Mâine, pe „Cluj Arena”, Petrolul va încerca să facă pasul decisiv către Liga 1, o victorie pe terenul „șepcilor roșii” fiind, practic, echivalentă cu o cortină trasă peste lupta pentru promovare. La 9 puncte distanță de adversara de mâine ar fi greu de crezut că se va mai putea întâmpla ceva astfel încât, în patru etape, formația noastră să alunece mai jos de locul doi, așa încât elevii lui Nicolae Constantin au toate motivele să trateze confruntarea de mâine ca pe o adevărată finală. Nu un meci decisiv, pentru că și un nedorit pas greșit ar menține intacte șansele de promovare, ci unul care poate asigura, în proporție de 99%, biletele pentru primul eșalon.

„Lupii” n-au avut parte de nicio zi liberă în această perioadă a Sărbătorilor Pascale, antrenându-se în fiecare zi. Astăzi, ședința de pregătire s-a derulat, dimineață, pe stadionul „Conpet”, iar spre seară delegația ploieșteană a plecat, pe calea aerului, către Cluj. Tot cu avionul se va reveni și la Ploiești, miercuri dimineață, imediat urmând să debuteze pregătirile pentru jocul din weekend, de pe „Ilie Oană”, cu CSA Steaua (duminică, ora 14.30, biletele se găsesc aici).

Întâlnirea de mâine va începe la ora 19.00 și va fi condusă de către o brigadă alcătuită din George Găman (Craiova) – Gheorghiță Bălan (Pitești) și Florin Pucheanu (Ulmi – Dâmbovița). Arbitru de rezervă va fi Florin Mazilu (Satu Mare), iar că observatori au fost delegați Ioan Duma (Sibiu) și Daniel Sabău (Zalău).

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043