Ultima verificare, încheiată nedecis: 0-0 cu Farul 2!

Formația noastră și-a încheiat, astăzi, seria verificărilor din această iarnă, cu o remiză, 0-0, în partida cu Farul 2 Constanța, „Lupii” vor susține, joi, primul meci oficial al anului, pe terenul Politehnicii Timișoara (20.00).

Cum echipa pe care o pregătește s-a aflat la cel de-al doilea test în interval de 24 de ore, Nicolae Constantin a apelat, astăzi, la jucătorii care au evoluat mai puțin sau deloc în întâlnirea de ieri, cu Politehnica Iași. În replică, oaspeții” au avut pe teren, sau pe banca de rezerve, destui jucători care au debutat, deja, cu prima formație în Liga 1, precum Sali, Pitu, Bodișteanu, Dănuleasa, Mălăele, Andronache sau Nicholas Popescu, iar jocul a fost, astfel, unul echilibrat, fără ca vreuna dintre echipe să reușească să și înscrie.

Petroliștii au început disputa cu următorul „11”: Moroz – Pashov, Lică, Sabău, Velisar – Chindriș, Prejmerean – Cioiu, Boțogan, Saim Tudor – Jarovic. Imediat după pauză au intrat Olaru, Meijers, Constantinescu, Coman și Tolea, pentru ca în ultima jumătate de oră să-și facă apariția pe teren și Măzărache, mijlocașul „lupilor” recuperându-se după accidentarea ce l-a împiedicat să joace în celelalte meciuri din această iarnă. Pentru Farul 2 au jucat Dincă – Georgescu, Bîrzu, Dănuleasa, Borza – Sîrbu – Mălăele, Bodișteanu – Pitu, Cojocaru, Sali, pe parcursul părții secunde mai intrând Trandafir – Maftei, Duțu, Buta, Popescu, Călin, Tănasă, Malama și Andronache.

Astfel, Petrolul a terminat seria jocurilor de verificare, bilanțul din această pauză competițională fiind compus dintr-o victorie (5-1 cu SKA Rostov), șase remize (1-1 cu Astra Giurgiu, 0-0 cu Unirea Slobozia, 1-1 cu Metalist Harkov, 3-3 cu MFK Vyskov, 1-1 cu Spartak Moscova-2, 0-0 cu Farul 2) și un eșec (0-2 cu Politehnica Iași).

De mâine, elevii lui Nicolae Constantin vor intra pe ultima linie dreaptă înainte de primul meci oficial al anului, cel cu Politehnica Timișoara, ce se va disputa joi, de la ora 20.00, pe „Dan Păltinișanu”, în cadrul etapei a 17-a a Ligii 2.

Foto: Cristian Stavri.

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043