Unirea Slobozia – FC Petrolul/Adio Liga 2!

Stagiunea 2021-2022 a eșalonului secund, una de care, de acum înainte, ne vom aduce aminte cu plăcere, se încheie mâine. Din postura echipei care are, deja, biletele pentru prima ligă în buzunar, Petrolul se deplasează la Slobozia pentru a-și apăra până la capăt fotoliul de lider, pe care l-a ocupat, fără întrerupere, încă din etapa a șaptea. Lucru pe care îl poate face matematic cu un rezultat de egalitate, dar și cu un eșec, în situația în care FC Hermannstadt, aflată la două lungimi în spate, nu va câștiga partida de pe teren propriu cu CSA Steaua București, sibienii având nevoie de cel mult un punct pentru a merge, și ei, în Liga 1!

De partea cealaltă, și pentru Unirea meciul de mâine are o miză cât se poate de concretă. Ialomițenii pot prinde „la mustață” locul cinci, cel care duce la barajul de promovare pentru primul eșalon, dacă înving Petrolul, iar Concordia Chiajna nu câștigă duelul cu Universitatea Cluj!

Motive, așadar, suficiente ca să privim cu interes și către confruntarea de mâine, chiar dacă, în ceea ce ne privește, zarurile promovării au fost aruncate. „Lupii” vor deplasa la Slobozia toți jucătorii valizi, urmând ca, înaintea jocului, Nicolae Constantin să se decidă asupra celor 20 de nume ce vor fi trecute pe raportul oficial. Singurele certitudini rămân absențele atacanților Senad Jarovic, cel care a primit două etape de suspendare după cartonașul roșu văzut în ultima partidă de campioant, Sory Diarra și David Ilie, ultimii doi accidentați, în rest nemafiind probleme de lot în tabăra ploieșteană.

Partida dintre Unirea Slobozia și FC Petrolul va începe la ora 16.00, fiind de așteptat ca suporterii ploieșteni să vină în număr cât mai mare pe stadionul „1 Mai”, pentru a marca despărțirea de Liga 2. Apoi, petrecerea se va muta în centrul Ploieștiului, pentru că, după ora 20.00, „lupii” vor fi prezenți în mijlocul propriilor susținători, în cadrul unui eveniment care se va desfășura pe platoul din fața Palatului Culturii!

Întâlnirea de mâine, transmisă de către Digisport, Orange Sport și Prima Sport, va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Rareș George Vidican (Satu Mare) – Bogdan Gheorghe (București) și Ionuș Erchian (Medgidia). Rezervă va fi Valentin Naidin (Turnu Măgurele), iar ca observatori au fost delegați Ionel Popa (Pașcani) și Ciprian Anton (Suceava).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043