Unirea Slobozia – FC Petrolul / Cu tinerii la atac!

Petrolul va disputa, mâine, cel de-al doilea joc din faza grupelor Cupei României, având-o ca adversară pe divizionara secundă Unirea Slobozia. Întâlnirea se va disputa pe „Ilie Oană”, de la ora 18.15.

Pentru a două oară în această toamnă, „lupii” vor fi „oaspeți” pe „Ilie Oană”. S-a întâmplat, în campionat, cu Chindia, iar povestea se repetă și în Cupa României, într-un meci în care Unirea Slobozia va fi trecută prima în raportul oficial de joc, având, astfel, calitatea de echipă „gazdă”. Meciul se va desfășura la Ploiești în condițiile în care, programat în nocturnă și transmis de către DigiSport, Prima Sport și Orange Sport, nu putea fi organizat de către gruparea ilfoveană.

Învinse în prima etapă a Cupei, atât Petrolul cât și Unirea Slobozia își vor juca, mâine, practic ultima șansă de a spera la calificarea în faza următoare a competiției. Echipa lui Nicolae Constantin va forța, așadar, obținerea celor trei puncte, tehnicianul urmând să mizeze pe o combinație între experiență și tinerețe, în condițiile în care a convocat, în lotul care a intrat de astăzi în cantonament, și mai mulți jucători ce evoluează pentru „lupi” în Liga de Tineret. Astfel, Catalin Tolea, Ionuț Zaharia și Mihnea Rădulescu vor face parte din efectivul Petrolului și, în funcție și de cum vor evolua ostilitățile, ar putea să bifeze primele lor minute în Cupa României în tricoul „galben-albaștrilor”. În schimb, pe lista absenților cerți se va afla Christian Irobiso, atacantul echipei noastre văzând cartonașul roșu în ultimul meci de campionat, în vreme ce, între buturi, staff-ul tehnic al echipei noastre va merge, în continuare, pe principiul rotației, cei doi portari convocați pentru această întâlnire fiind Andreas Leitner și Sebastian Moroz.

 

Pentru partida de mâine, biletele sunt disponibile la casa stadionului „Ilie Oană”, deschisă de la ora 10.00, dar și on-line, pe www.entertix.ro. Prețul tichetelor este de 5 lei (Peluze), 10 lei (Tribuna 2), 15 lei (Tribuna I) și 20 lei (Tribuna 0), fiind valabile, totodată, și abonamentele emise de către clubul nostru la începutul acestui sezon.

Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Claudiu Marcu (Constanța) – Gheorghiță Bălan (Pitești) și Nicușor Marin (Suseni – Argeș). Rezervă: Bogdan Neculcea (București). Observatori: Nicolae Marodin (București, pentru arbitraj) și Costel Petre (Periș – Ilfov, pentru organizare).

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043