Unirea Slobozia – FC Petrolul/„Lupii” trag cortina peste 2020

Petroliștii vor susține, mâine, ultimul joc din 2020, pe terenul Unirii Slobozia. Partida va începe la ora 12.00 și va conta pentru etapa a 15-a a eșalonului secund, fiind televizată de către Digisport, Telekom Sport și Look Sport.

„Lupii” se pregătesc să tragă cortina peste un sezon de toamnă nu tocmai satisfăcător. Cinci victorii, trei remize și alte cinci înfrângeri reprezintă bilanțul elevilor lui Viorel Moldovan în ediția în curs a Ligii 2, transpus într-o clasare pe poziția a zecea a clasamentului. E drept, o ierarhie bulversată, în condițiile în care multe jocuri au fost amânate sau chiar anulate din cauza COVID-19, dar care, privită în cifre seci, ni-i arată pe „găzari” la patru puncte distanță de ultimul loc care permite accesul în faza play-off.

Tocmai de aceea, meciul de mâine, de la Slobozia, nu este doar unul care să puncteze la ultima impresie din 2020, ci și unul extrem de important în economia luptei pentru atingerea obiectivului propus. Victoria este absolut necesară, pentru ca distanța față de echipele ce vor continua cursa promovării să rămână în limite rezonabile și să poată fi recuperată în cele șase jocuri ce mai rămân de disputat, la primăvară, din sezonul regular.

În campionat, „lupii” vin după trei partide consecutive fără victorie, dar au câștigat ultimul meci oficial susținut, cel cu Ceahlăul, în Cupa României, având, astfel, un moral bun înaintea confruntării din Ialomița. Una care, însă, nu se anunță a fi deloc ușoară, atâta vreme cât Unirea, o nou-promovată, a avut câteva rezultate bune pe teren propriu, primele două clasate, Universitatea Craiova și Dunărea Călărași, nereușind să câștige la Slobozia!

Elevii lui Viorel Moldovan au efectuat, în această dimineață, un antrenament la Blejoi, înainte de plecarea spre Slobozia. Pentru tehnicianul petroliștilor problemele de efectiv sunt aceleași ca și la ultima confruntare, Diarra, Enache și Matiș fiind accidentați, în rest tot lotul fiind valid.

Întâlnirea de mâine, ce va începe la ora 12.00, va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Vlad Băban (Iași) – Marius Bălan (Dej) și Petrică Ionuț Cîmpeanu (Cluj Napoca), arbitru de rezervă urmând să fie Andrei Baciu (Botoșani). Ca observatori au fost delegați Marcel Savaniu (Brașov) și Stan Prodan (Alexandria).

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1936
2934
3934
4933
5931