Universitatea Cluj – FC Petrolul/Duel cu o veche cunoștință!

Reluăm seria duelurile recente cu „șepcile roșii”, pe care le-am tot purtat, pe parcursul ultimelor sezoane, în lupta pentru promovarea din eșalonul secund. Acum, Petrolul și Universitatea Cluj se întâlnesc acolo unde îi este locul unei astfel de confruntări de tradiție, pe prima scenă a fotbalului românesc, iar mâine, de la ora 19.00, la Mediaș, elevi lui Nicolae Constantin vor încerca să obțină și primele puncte pe teren strain în această ediție a Superligii.

Tehnicianul „galben-albaștrilor” a prefațat confruntarea de la Mediaș, spunând că așteaptă un rezultat pozitiv de la elevii săi, chiar dacă vor avea de înfruntat una dintre echipele-revelație ale startului de sezon. „Universitatea are un joc peste punctele pe care le-a adunat, până acum, în clasament! Este, după părerea mea, una dintre cele mai omogene formații din primul eșalon, pentru că nu a schimbat foarte mult în această vară, ci și-a adus încă din iarnă jucătorii pe care cei de acolo au considerat că se pot baza și în primul eșalon!”, a spus Nae Constantin. „O echipă cu un joc agresiv, foarte bine organizată, care a arătat că merită să fie în Superliga. Îmi pare rău că nu se joacă la Cluj, pentru că alta ar fi fost, cu siguranță, atmosfera. Dar, aștept să facem un meci bun, să obținem un rezultat bun și sunt sigur că suntem capabili de asta”, a mai spus antrenorul petroliștilor.

Precaut dar, în egală măsură, încrezător este și Eugeniu Cebotaru, unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul „lupilor”. „Întâlnim un adversar pe care îl cunoaștem mult mai bine și, cu siguranță, va fi un meci interesant. Universitatea este o echipă ambițioasă, a avut un start bun de campionat, dar eu cred că am pregătit bine acest meci și mergem la Mediaș să facem o partidă bună și să ne întoarcem cu un rezultat favorabil. Important este să fim montați, concentrați, să facem perfect ceea ce am pregătit și, dacă se va întâmpla asta, atunci eu spun că va fi bine!”, a afirmat Cebotaru.

Petroliștii s-au antrenat în această dimineață la Ploiești, iar după prânz au plecat către Mediaș, în lotul lui Nicolae Constantin neexistând probleme de natură medicală. Partida de mâine va începe la ora 19.00 și va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Andrei Florin Chivulete (București) – Eugen Sebastian Gheorghe (Suceava) și Andrei Constantinescu (București). Arbitru VAR va fi Sorin Costreie (Buftea), iar AVAR a fost delegat Mihai Marius Marica (Bistrița). Rezervă va fi Iuliana Elena Demetrescu (Rm. Vâlcea), iar ca observatori au fost desemnați Marcel Savaniu (Satu Mare, pentru arbitraj) și Marcel Vasile (București, pentru organizare).

Înregistrarea integrală a conferinței de presă mai jos.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043