Clinicile Dentare Dr. Leahu, noul partener al FC Petrolul Ploiești!

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu a încheiat un parteneriat cu FC Petrolul Ploiești pentru servicii stomatologice speciale.

Jucătorii echipei Petrolul Ploiești vor putea beneficia, astfel, de tratamente stomatologice de cea mai înaltă calitate, efectuate de echipe medicale de excepție, cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație. Parteneriatul dintre Clinicile Dentare Dr. Leahu și FC Petrolul Ploiești asigură accesul tuturor jucătorilor la servicii stomatologice speciale și beneficii pentru abonații clubului.

„Prevenția are un rol esențial în ce privește sănătatea dentară, cu atât mai mult în ce privește sportivii profesioniști. Acesta este și obiectivul colaborării noastre cu Petrolul Ploiești, preîntâmpinarea acelor afecțiuni care ar putea împiedica fotbaliștii să-și desfășoare activitatea la potențial maxim. Le mulțumim pentru încrederea în specialiștii clinicilor noastre”, a declarat dr. Ionuț Leahu, fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Clinica din Ploiești, inaugurată în anul 2021 are opt cabinete dotate la cele mai înalte standarde medicale și un centru de radiologie. Vino pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino 90 din Ploiești să beneficiezi de toate opțiunile de tratament și un număr redus de vizite necesare finalizării tratamentelor stomatologice pentru adulți și copii.

“Sănătatea dentară este un aspect extrem de important, ce ne preocupă pe fiecare dintre noi. Ne bucură faptul că, având acum și un partener de top în acest domeniu, Clinicile Dentare Dr Leahu, jucătorii noștri vor beneficia de cele mai bune servicii stomatologice, astfel încât să fie feriți de probleme medicale ce le-ar putea afecta activitatea sportivă!”, a precizat doctor Laura Popa, medicul echipei FC Petrolul Ploiești.

Asemenea tuturor Clinicilor Dentare Dr. Leahu din țară,  echipa de la medici de la Ploiești oferă servicii stomatologice la cele mai înalte standarde medicale, astfel încât pacienții adulți, dar și copiii să beneficieze de sănătate reală și experiențe mereu pozitive la medicul stomatolog.

Următorul meci

FC Voluntari vs FC Petrolul Ploiești

Stadion „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11737
21732
31730
41729
51725