Universitatea Craiova – FC Petrolul/Nevoia de un rezultat bun

Cu patru înfrângeri consecutive, Petrolul caută ieșirea din criza de rezultate, pe terenul Universității Craiova. Partida se va juca mâine, de la ora 21.00, pe „Ion Oblemenco”.

Seria de șapte meciuri fără înfrângere, consemnată în prima parte a sezonului, a fost urmată de una în care eșecurile, patru la număr, s-au înșirat ca pe ață, „lupii” fiind fără punct câștigat de la începutul lunii septembrie. Mâine, în Bănie, trupa lui Nicolae Constantin speră să găsească ieșirea din „tunel” și, cu un rezultat pozitiv, să-și păstreze poziția din imediata vecinătate a zonei care permite accesul în play-off. De altfel, înainte de penultima etapă a turului sezonului regular, Universitatea și Petrolul sunt vecine de clasament, oltenii ocupând poziția a 6-a, cu 18 puncte, în vreme ce echipa noastră se află pe 7, cu 17 puncte, dar și cu un meci mai mult disputat.

„Nu o să fie o partidă ușoară, asta e clar, doar că ne jucăm șansa noastră. Mergem cu încredere la Craiova și sunt sigur că putem face un meci bun”, a spus Nicolae Constantin, cel care a recunoscut și că, în urma ultimelor evoluții, va recurge la câteva modificări în „11”-le obișnuit.

Petroliștii au plecat astăzi, după antrenamentul de dimineață, spre Craiova, neavând în lot absențe cauzate de suspendări. Lipsește, în continuare, Manzala, nerefăcut după accidentarea suferită în meciul de Cupă cu CSC Șelimbăr.

Partida de pe „Ion Oblemenco” va începe la ora 21.00 și va fi condusă de către o brigadă formată din Marcel Bârsan (București) – Radu Ghiguleac (București) și Marius Marchidanu (Brăila). Rezervă: Cristina Mariana Trandafir (București). Arbitru VAR: Bogdan Dumitrache (București). Arbitru AVAR: Stelian Slabu (Brașov). Observatori: Nicolae Grigorescu (Timișoara, pentru arbitraja) și Ioan Mironaș (Piatra Neamț, pentru organizare)

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11126
21022
31121
41119
51115