UTA – FC Petrolul/A doua finală în drumul spre promovare

După remiza consemnată în meciul greu de uitat cu Rapid, petroliștii se pregătesc pentru un nou duel cu o importanță uriașă în lupta pentru promovare. Mâine, de la ora 18.30, „lupii” vor disputa, la Arad, restanța cu UTA, contând pentru prima etapă a play-off-ului de promovare în Liga 1.

Rezultatul meciului de sâmbătă a rămas în urmă, pentru că, imediat, elevii lui Costel Enache au trebuit să strângă rândurile și să se concentreze la ceea ce urmează. Nu e timp nici de regrete, nici de lamentări, atâta vreme cât fiecare joc are, așa cum s-a tot spus, valoarea unei veritabile finale.

Mâine, la Arad, „lupii” vor da piept cu UTA, o echipă care, după eșecul suferit săptămâna trecută, pe teren propriu, cu Turris, își vede serios amenințată poziția din vârful ierarhiei, până de curând una ce părea cât se poate de stabilă. Astfel, e inutil de reamintit cât de importante sunt punctele puse în joc, toată lumea fiind conștientă de faptul că orice pas greșit poate avea consecințe serioase în lupta pentru accederea pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Vom încerca, mâine, să reparăm ceea ce am stricat sâmbătă. Trebuie să fim pozitivi, să trecem peste problemele pe care le avem, să depășim momentul psihologic dificil, iar cea mai bună metodă de a face asta este să obținem un rezultat favorabil la Arad. Știm că nu va fi deloc un meci ușor, știm că întâlnim o echipă foarte valoroasă, dar suntem obligați să luptăm până la capăt și să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a ne îndeplini obiectivul”, a prefațat antrenorul Costel Enache confruntarea de mâine seară.

Petroliștii au pregătit în cele mai mici amănunte duelul de mâine, zburând, luni după-amiază, către Timișoara, acolo unde, în această după-amiază, au efectuat un antrenament pe un teren sintetic, pentru a se acomoda cu condițiile jocului ce se va desfășura, mâine, de la ora 18.30, pe arena „Motorul” din Arad.

Partida va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Horațiu Mircea Feșnic (Cluj Napoca) – Ciprian Florin Danșa (Satu Mare) și Szabo Gera (Cluj Napoca). Arbitru de rezervă va fi Rareș Vidican (Satu Mare), iar ca observatori au fost delegați Zaharia Ciev (Timișoara) și Viorel Lolea (Reșița).


Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043