Valentin Țicu, convocat la naționala „U21”

Evoluțiile foarte bune din ultima perioadă l-au adus pe „căpitanul” petroliștilor, Valentin Țicu, în atenția selecționerului echipei naționale „U21”. Astfel, Țicu se află printre cei 24 de „tricolori” convocați de către Florin Bratu pentru cele două meciuri amicale pe care reprezentativa de tineret le va susține, la începutul lunii septembrie, cu Anglia (3 septembrie), respectiv Georgia (7 septembrie).
De asemenea, Alin Boțogan, cel care, duminică, la Tg. Jiu, a bifat primul meci oficial ca titular în tricoul Petrolului, va merge la reprezentativa „U18”, pentru un stagiu de pregătire ce se va desfășura în perioada 30 august – 07 septembrie.
Tot în același interval, Sergiu Pârvulescu, fundașul dreapta a formației noastre, se va afla la o acțiune a echipei naționale „U19”, care va susține două jocuri de verificare, cu Bosnia-Hețegovina (5 și 7 septembrie)! Alături de Pârvulescu, pentru aceste partide a fost convocat și fundașul central Adrian Nicolae, cel care, după cum se știe, a fost împrumutat de către „galben-albaștrii”, în această vară, la CS Blejoi
Felicitări tuturor!

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs FC Rapid 1923

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
149
249
348
448
548