Vești excelente din Turcia/Operația lui Cristi Vrăjitoarea, un succes!

Tânărul jucător petrolist Cristian Vrăjitoarea, component al grupei „U19” a clubului nostru, a fost supus unei intervenții chirurgicale pe inimă (ablație), efectuată la un renumit spital din Istanbul, membru al grupului Medical Park. Iar veștile sunt dintre cele mai bune, operația încheindu-se cu succes, fără să fie nevoie și de montarea unui dispozitiv electronic, care să asigure buna funcționare a inimii. Astfel, cariera sportivă a lui Cristi nu este pusă în pericol, el putând reveni, după o perioadă de recuperare medicală, la antrenamente!

Reamintim că toate costurile operației și celelalte cheltuieli au fost susținute de către Medical Park – unul dintre cele mai importante lanțuri de spitale și clinici medicale din Turcia, și de partenerul lor român – www.tratamente-turcia.ro – un start-up înființat la Ploiești, în scopul intermedierii accesului pacienților români la medici și clinici din Turcia.

„Le mulțumim, pe această cale, doctorilor prestigiosului centru medical din Istanbul și îi urăm lui Cristi o refacere cât mai rapidă și o carieră cât mai fructuoasă!”, a fost mesajul președintelui clubului Petrolul, Costel Lazăr.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043