Victorie clară pentru juniori în testul cu CS Păulești

Acțiunea prin care stafful tehnic al „lupilor” a urmărit la lucru, pe parcursul acestei săptămâni, mai mulți jucători tineri s-a încheiat în această seară, cu un test disputat în compania formației de eșalon trei CS Păulești. Meciul a fost câștigat de către petroliști, scor 4-0, golurile fiind marcate de către Mihnea Rădulescu, Raul Bucur, Sebastian Guiu, jucatori crescuți in academia clubului Petrolul Ploiești și care, de șase luni, se antreneaza cu echipa de seniori a clubului nostru, și Iustin Raducan, internațional „U18” și câștigătorul „golul anului”, în 2022, în circuitul echipelor naționale. Fiul fostului fotbalist Narcis Raducan, Iustin a și debutat pentru CSA Steaua în actualul sezon de Liga 2.

Pentru această acțiune, Florin Pîrvu a avut la dispoziție mai mulți juniori proveniți din cadrul Academiei clubului sau de la alte echipe din zonă, precum și câțiva dintre jucătorii care, pe parcursul ultimului sezon, au fost împrumutați la alte formații.

Astfel, pentru Petrolul au jucat, în prima repriză, Andrei Jercălău – Claudiu Zamfirescu (Ripensia Timișoara), Tudor Catargiu, Juan Pătrașcu, Alexandru Petre – Mihai Constantinescu, Alin Boțogan, Albert Dima, Mihnea Rădulescu – Iustin Răducan (CSA Steaua), Raul Bucur, pentru ca, pe parcursul părții secunde să mai evolueze Mario Ciorăneanu, Andrei Giamănu, Cristian Bîrzan, Vlad Balea, Florin Chivu, Călin Piscan, Andrei Oancea (Petrosport Ploiești), Vladimir Badea, Luca Tache (FC Voluntari), Sebastian Guiu, Toma și Ștefan Stavrositu (FCSB, Unirea Constanța).

 

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Universitatea Craiova

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
12758
22849
32748
42742
52741