Victorie înainte de vacanţă: Petrolul – CS Blejoi 3-0

Petrolul a încheiat anul cu o victorie, 3-0 în confruntarea disputată, la Câmpina, cu liderul eşalonului judeţean, CS Blejoi. Golurile „lupilor” au fost marcate de către Saim Tudor (44), Păun (57) şi Catană (73).

Elevii lui Romulus Ciobanu au avut parte de un test solicitant, pe care, până la urmă, l-au trecut cu bine, o victorie cu 3-0 obţinută la capătul unei partide în care tehnicianul „galben-albaştrilor” şi-a atins scopurile propuse.

Prima repriză a fost una relativ echilibrată, cu o dominare teritorială a ploieştenilor, care, însă, n-a produs mari ocazii de gol. Blejoienii au avut cea mai bună oportunitate, la şutul lui I. Dumitru (24), deturnat foarte bine de sub transversală de către Raul Avram, portarul provenit de la FC Botoşani, testat cu această ocazie de către petrolişti.

Aproape de pauză, Saim Tudor (44) a profitat de o greşeală a lui Darius Badea şi a deschis scorul cu o lovitură de cap, pentru ca, după reluare, Păun (57) să aducă desprinderea, cu un şut din careu. Spre final, Catană (73) a stabilit scorul final, cu o reluare din faţa porţii, după o pasă primită de la Ciocâlteu.

După acest meci, petroliştii au intrat, oficial, în vacanţă, urmând să revină la antrenamente în jurul datei de 10 ianuarie, atunci când vor demara pregătirile pentru sezonul de toamnă.

……………………………………………………

FC Petrolul Ploieşti – CS Blejoi 3-0 (1-0)

Marcatori: Saim Tudor (44), Păun (57), Catană (73).

Petrolul: R. Avram (46 Niţache) – Olaru, Antoche, Frîncu (46 Ţicu) – Saim Tudor (56 Catană), Chindriş (63 Niţescu), Puchea (56 Armăşelu), Velisar – N. Popescu (46 Ciocâlteu), Arnăutu (30 R. Stănescu; 62 Vintilă), Păun (63 Lambru). Antrenor: Romulus Ciobanu.

CS Blejoi: A. Gheorghe – Ruptureanu, D. Badea, Filip, Ghinea – Enciu – Pârvu, I. Dumitru, Rudaru, V. Badea – Vasile. Antrenor: Răzvan Vlad. Au mai jucat: Ioniţă, Iordache, Cr. Mihai, Anghel, Anton, Moise, Cl. Stoica.

Au arbitrat: Andrei Moroiţă – Marcel Marin şi Doru Petre.

Foto: Răzvan Păsărică/www.sportpictures.eu

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043