Amicalul cu CS Blejoi se joacă la Câmpina

Petroliştii vor intra, de mâine, în vacanţă, după un ultim joc de verificare în care Romulus Ciobanu va verifica potenţialul lotului pe care l-a preluat cu două săptămâni în urmă. Testul ce încheie anul va fi susţinut în compania formaţiei clasate pe prima poziţie a eşalonului judeţean, CS Blejoi, şi se va disputa la Câmpina, pe terenul sintetic amplasat în imediata vecinătate a Bazinului de înot, începând de la ora 11.00. Varianta Câmpina a fost preferată pentru că oferă cea mai bună suprafaţă de joc pentru această perioadă, atâta vreme cât terenurile cu gazon natural din zona Ploieştiului sunt imposibil de utilizat din cauza ploilor căzute în ultimele zile, iar terenul sintetic din Parcul Vest nu se prezintă în condiţii proprii.

Pentru jocul de mâine, Romulus Ciobanu va testa şi doi jucători, pe mijlocaşul Alexandru Armăşelu (20 ani, ultima dată la Concordia Chiajna II) şi pe portarul Raul Avram (24 ani), jucător aparţinând de FC Botoşani, dar care a fost împrumutat, în prima parte a sezonului, la Ştiinţa Miroslava.

„Lupii” au făcut, azi, un antrenament la Strejnic, nu înainte însă de a marca aşa cum se cuvine Ziua Naţională, cu o poză prin care le-au urat „La Mulţi Ani” tuturor românilor.

La mulţi ani, România!

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826