„Lupii” au intrat în sală. Testul de la Fieni a fost anulat

Chiar dacă, oficial, sezonul de toamnă s-a încheiat de ceva vreme, petroliştii şi-au continuat, şi în această săptămână, programul normal de antrenamente, noul tehnician al „lupilor”, Romică Ciobanu, programând câte o şedinţă de pregătire în fiecare zi.

Astfel, dacă luni au mers la Strejnic, iar ziua de ieri a fost dedicată analizei video a partidei amicale cu CS „U” Craiova 2, astăzi, forţaţi de starea precară a terenurilor după ploile din ultimele zile, petroliştii s-au antrenat în sala de la Blejoi. La antrenamentul de astăzi au participat şi doi tineri jucători, mijlocaşii Tiberiu Subţirică (19 ani, ultima oară AFCM Olteniţa) şi Alexandru Armăşelu (20 ani, ultima dată Concordia Chiajna II),  ambii urmând să fie testaţi, în această perioadă, de către stafful tehnic al „galben-albaştrilor”.

Mîine, petroliştii vor avea o zi de pauză, în condiţiile în care meciul amical cu Atletic Fieni, programat pe terenul formaţiei dâmboviţene, a fost anulat, tot din cauza vremii şi a suprafeţei impracticabile.

Ultimul joc al anului va fi, astfel, cel de sâmbătă, cu CS Blejoi, rămânând de stabilit ora şi locul unde se va desfăşura întâlnirea, reprezentanţii celor două formaţii convenind ca partida să se dispute pe un teren sintetic.

Altfel, petroliştii au participat la ancheta organizată de către Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România, votând pentru superlativele anului 2017 în fotbalul românesc.

Invitaţi la serbarea Campionilor!

Marţi seară, petroliştii au fost invitaţii de onoare ai serbării de final de an organizată de către Apa Nova Bucureşti, desfăşurată sub titulatura „Campionii de azi şi de mâine!”.

„Lupii” au fost primiţi cu căldură şi, la rândul lor, le-au făcut o surpriză participanţilor de la acest eveniment, oferind, în cadrul unei tombole, 10 mingii şi patru tricouri de joc purtând autografele componenţilor lotului.

 

Următorul meci

FC Voluntari vs FC Petrolul Ploiești

Stadion „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11737
21732
31730
41729
51725