Debut cu dreptul pentru Romică Ciobanu

Petrolul a câştigat jocul amical disputat, în această după-amiază, pe „Ilie Oană”, cu CS U Craiova II, „lupii” impunându-se cu scorul de 2-0, prin golurile lui Velisar (13) şi Roland Stănescu (61).

Instalat, în această săptămână, la cârma „galben-albaştrilor”, Romică Ciobanu a avut parte de un start cu dreptul, Petrolul câştigând testul susţinut în compania unei alte echipe de eşalon trei, CS U Craiova II. Un meci disputat, cu două goluri frumoase şi cu multe alte faze de poartă, jucătorii celor două formaţii nefăcând deloc rabat la efort.

Petrolul a deschis scorul repede, printr-o execuţie măiastră a juniorului Mihai Velisar (13), cel care a înscris direct dintr-un corner executat de pe partea dreaptă. Apoi, Păun (15, 33, 36) şi Ciocâlteu (18) au trecut pe lângă majorarea diferenţei pe tabela de marcaj, la fel cum şi oltenii au fost la un pas de egalare, atunci când Frăsineanu (39) a trimis în transversală.

Cu o mare ocazie a oaspeţilor a început şi partea a doua, Iuga (50) ţintind bara din dreapta lui Bolboaşă, însă continuarea le-a aparţinut petroliştilor, cu ratările lui N. Popescu (56) şi Păun (58), ce aveau să prevestească, practic, golul de 2-0. Înscris de către Roland Stănescu (61), cu o lovitură de cap trimisă, din şase metri, după un corner bătut de pe partea dreaptă.

Acesta a fost şi rezultatul final al unui meci în care Ciobanu a rulat tot lotul pe care l-a avut la dispoziţie, excepţie făcând jucătorii indisponibili din cauza problemelor medicale: Claudiu Tudor, Jean Prunescu şi Dragoş Gheorghe.

Încă două teste săptămâna viitoare

Până la vacanţa propriu-zisă, petroliştii mai au o săptămână plină, cu antrenamente şi jocuri de verificare. Primul test se va disputa joi, de la ora 12.00, pe terenul formaţiei dâmboviţene AS Atletic Fieni, urmând ca sâmbătă, la o oră ce va fi stabilită, să se joace, tot în deplasare, cu CS Blejoi.

…………………………………………………………………..

FC Petrolul Ploieşti – CS U Craiova II 2-0 (1-0)

Marcatori:  Velisar (13), Stănescu (61).

FC Petrolul: Bolboaşă (70 Marinică) – Olaru (64 Catană), Antoche, Frîncu (64 Ţicu) – Saim Tudor (74 Lambru), Chindriş, Puchea, Velisar (81 Niţescu) – Ciocâlteu (46 N. Popescu), Arnăutu (59 Stănescu), Păun (62 Vintilă). Antrenor: Romeo Ciobanu.

CS U Craiova II: L. Popescu – Borţa, Ion, Putaru, Trocan – Enache – Frăsineanu, Iuga, Petre, Trancă – Al. Popescu. Au mai jucat: Şerban, R. Bogdan, Ivănescu, Ciutică. Antrenor: Corneliu Papură.

Au arbitrat: Mihai Safta – Luis Oprescu şi Bogdan Mociorniţă.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043