Mâine, test cu CSU Craiova II

Chiar dacă sezonul de toamnă s-a încheiat în urmă cu o săptămână, petroliştii rămân la antrenamente până la începutul lunii decembrie, având programate, în această perioadă, şi două jocuri de verificare.

Primul dintre acestea se va disputa mâine, de la ora 15.00, pe stadionul „Ilie Oană”, în compania unei alte grupări din cel de-al treilea eşalon, CSU Craiova II. „Satelitul” formaţiei din Liga I evoluează în Seria a IV-a, terminând turul de campionat pe poziţia secundă, la mare distanţă, însă, de lidera ierarhiei, ACS Şirineasa.

Meciul de mâine va consemna, aşadar, şi debutul pe  banca tehnică a „lupilor” a lui Romică Ciobanu, cel care, după cum se ştie, începând din această săptămână a preluat funcţia de antrenor principal al formaţiei ploieştene. Apoi, până la vacanţa propriu-zisă, petroliştii vor mai susţine un joc de verificare pe parcursul săptămânii viitoare, cel mai probabil sâmbătă, 2 decembrie, cu CS Blejoi.

IMPORTANT: intrarea spectatorilor la meciul cu CSU Craiova II este liberă, accesul publicului urmând să se facă doar la Tribuna I şi la Tribuna 0.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs FC Politehnica Iași (On time)

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Clasament

LocClubMPct
11430
21426
31426
41424
51424