Mâine, test cu CSU Craiova II

Chiar dacă sezonul de toamnă s-a încheiat în urmă cu o săptămână, petroliştii rămân la antrenamente până la începutul lunii decembrie, având programate, în această perioadă, şi două jocuri de verificare.

Primul dintre acestea se va disputa mâine, de la ora 15.00, pe stadionul „Ilie Oană”, în compania unei alte grupări din cel de-al treilea eşalon, CSU Craiova II. „Satelitul” formaţiei din Liga I evoluează în Seria a IV-a, terminând turul de campionat pe poziţia secundă, la mare distanţă, însă, de lidera ierarhiei, ACS Şirineasa.

Meciul de mâine va consemna, aşadar, şi debutul pe  banca tehnică a „lupilor” a lui Romică Ciobanu, cel care, după cum se ştie, începând din această săptămână a preluat funcţia de antrenor principal al formaţiei ploieştene. Apoi, până la vacanţa propriu-zisă, petroliştii vor mai susţine un joc de verificare pe parcursul săptămânii viitoare, cel mai probabil sâmbătă, 2 decembrie, cu CS Blejoi.

IMPORTANT: intrarea spectatorilor la meciul cu CSU Craiova II este liberă, accesul publicului urmând să se facă doar la Tribuna I şi la Tribuna 0.

Următorul meci

ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu vs FC Petrolul Ploiești (On time)

Stadion Tudor Vladimirescu
Play-Out Liga 2

Clasament

LocClubMPct
1335
2335
3230
4328
5325