Mâine, test cu CSU Craiova II

Chiar dacă sezonul de toamnă s-a încheiat în urmă cu o săptămână, petroliştii rămân la antrenamente până la începutul lunii decembrie, având programate, în această perioadă, şi două jocuri de verificare.

Primul dintre acestea se va disputa mâine, de la ora 15.00, pe stadionul „Ilie Oană”, în compania unei alte grupări din cel de-al treilea eşalon, CSU Craiova II. „Satelitul” formaţiei din Liga I evoluează în Seria a IV-a, terminând turul de campionat pe poziţia secundă, la mare distanţă, însă, de lidera ierarhiei, ACS Şirineasa.

Meciul de mâine va consemna, aşadar, şi debutul pe  banca tehnică a „lupilor” a lui Romică Ciobanu, cel care, după cum se ştie, începând din această săptămână a preluat funcţia de antrenor principal al formaţiei ploieştene. Apoi, până la vacanţa propriu-zisă, petroliştii vor mai susţine un joc de verificare pe parcursul săptămânii viitoare, cel mai probabil sâmbătă, 2 decembrie, cu CS Blejoi.

IMPORTANT: intrarea spectatorilor la meciul cu CSU Craiova II este liberă, accesul publicului urmând să se facă doar la Tribuna I şi la Tribuna 0.

Următorul meci

Farul Constanța vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Viitorul, Ovidiu
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826