Vineri, al doilea test din 2022

Elevii lui Nicolae Constantin se pregătesc pentru o nouă verificare, mâine urmând să-i aibă ca adversari pe colegii de eșalon de la Unirea Slobozia. Partida va începe la ora 13.30 și se va disputa pe stadionul din Blejoi.

Pentru „lupi” va fi, astfel, cel de-al doilea test al începutului de an, după cel susținut sâmbăta trecută, pe „sinteticul” de la Câmpina, cu Astra Giurgiu (scor 1-1). Un meci în care, însă, staff-ul tehnic nu va putea conta pe întreg efectivul, în condițiile în care mai mulți jucători au acuzat diverse accidentări în ultima perioadă,  pregătindu-se separat, precum Simon Măzărache, Mihai Velisar, Mario Bratu și, mai nou, Vali Țicu și Viorel Lică, sau fiind scoși, din păcate, din circuit pentru mai multă vreme, precum Silviu Pană.

De duminică, petroliștii se vor muta în Antalya, acolo unde, până pe 11 februarie, își vor stabili cartierul general în Lara, având programate și patru meciuri amicale. Trei dintre adversare sunt cunoscute, Petrolul urmând să joace, pe 5 februarie, cu SKA Rostov (Rusia, Liga 3), pe 8 februarie cu Metalist Harkov (Ucraina, primul eșalon) și pe 10 februarie cu Spartak Moscova-2 (Rusia, Liga 2).

Mai jos, câteva imagini surprinse la antrenamentul desfășurat, în această după-amiază, la Pleașa.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826