Remiză fără gol în meciul cu Unirea Slobozia

Petrolul și Unirea Slobozia au încheiat nedecis, 0-0, meciul disputat, astăzi, la Blejoi. Pentru „lupi” a fost cel de-al doilea test al anului și, totodată, ultimul programat înaintea plecării în cantonamentul din Turcia.

Partida dintre cele două colege de eșalon s-a terminat cu o remiză „albă”, un scor conform, de altfel, cu evoluția ostilităților pe parcursul celor 90 de minute. Petroliștii au acuzat mai multe probleme de efectiv, Valentin Țicu, Mihai Velisar, Mario Bratu, Viorel Lică și Dragoș Gheorghe fiind menajați după ce, pe parcursul ultimelor zile, au acuzat diverse probleme medicale, în vreme ce Simon Măzărache nu este refăcut complet, iar indisponibilitatea lui Silviu Pană este una de lungă durată. În schimb, Nicolae Constantin a propus o noutate în formula de start, titularizându-l pe portarul Sebastian Moroz, cel care s-a despărțit în această iarnă de Astra Giurgiu și va merge, cu Petrolul, în stagiul din Antalya. În vârstă de 23 de ani, Moroz a bifat 45 de minute în testul de astăzi, având două intervenții bune, spre finalul primei reprize, atunci când s-a opus cu succes la șuturile lui Cruceru (42) și Greu (43).

Pentru Petrolul au jucat, în prima parte, Moroz – Pîrvulescu, Meijers, Huja, Olaru – Cebotaru, Chindriș – Constantinescu, Tucaliuc, Saim Tudor – Diarra. După pauză au intrat Avram – Duță, Meijers, Huja, Tolea – Boțogan, Seto, Prejmerean, Saim (75 D. Ilie) – Coman, Jarovic.

Mâine, „lupii” vor avea liber, urmând ca duminică, în jurul prânzului, să plece, cu o cursă charter, spre Antalya. Pe parcursul stagiului din Turcia, formația noastră va disputa și patru jocuri de verificare, trei fiind deja stabilite, cele cu SKA Rostov, Metalist Harkov și Spartak Moscova-2.

Foto: Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu)

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043