Start în Antalya!

Al doilea segment al pregătirilor din această iarnă a debutat astăzi, Petrolul începând stagiul din Turcia, unul ce se va întinde până pe 11 februarie și va fi dedicat, în marea sa parte, jocurilor de verificare.

Ziua de duminică a început destul de devreme pentru elevii lui Nicolae Constantin, cei care s-au strâns, încă de la ora 09.00, la stadionul „Ilie Oană”. Apoi, la 12.30, „lupii” au zburat către Antalya, la bordul unei curse charter în care s-au mai aflat delegațiile a două colege de eșalon, Concordia Chiajna și Viitorul Pandurii Tg.Jiu, ajungându-se la destinație aproximativ două ceasuri mai târziu. A urmat un drum scurt până la Grand Park Lara, acolo unde va fi „cartierul general” al petroliștilor pentru următoarele zece zile și, după formalitățile legate de cazare și un scurt respiro, Cebotaru și ceilalți au ieșit pe teren pentru primul antrenament al acestui cantonament. O ședință de „dezmorțire”, coordonată de către Bebe Bărbulescu, urmând ca, de mâine, să se intre cu adevărat în „pâine”.

Lotul deplasat în Antalya îi cuprinde pe Raul Avram, Sebastian Moroz, Andrei Jercălău (portari), Sergiu Pîrvulescu, Alberto Olaru, Bart Meijers, Ștefan Lică, Valentin Țicu, Mihai Velisar, Iulian Duță, Mario Bratu, Mihai Constantinescu, Eugeniu Cebotaru, Takayuki Seto, Marius Chindriș, Iuliu Prejmerean, Cosmin Tucaliuc, Andrei Boțogan, Alexandru Saim Tudor, Dragoș Gheorghe, Simon Măzărache, Constantin Tolea, Marius Coman, Senad Jarovic și David Ilie. Din păcate, dat fiind faptul că nu a putut aplica în timp util pentru obținerea vizei necesare pentru Turcia, în condițiile în care formalitățile legate de obținerea unui nou pașaport în țara natală s-au prelungit, atacantul malian Sory Diarra nu a putut face deplasarea în Antalya, el rămânând să se pregătească la Ploiești. De asemenea, și Marian Huja a rămas acasă, fundașul central acuzând o problemă de natură medicală, sperându-se ca el să se poate alătura lotului în perioada următoare.

„Lupii” vor demara programul de jocuri pe 3 februarie, cea dintâi adversară fiind FK Radnik Surdulica, echipă din primul eșalon al Serbiei. Apoi, vor urma întâlnirile cu SKA Rostov (5 februarie), Metalist Harkov (8 februarie) și Spartak Moscova-2 (10 februarie).

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826