Viorel Moldovan, înaintea partidei cu Dunărea Călărași: „Concentrare maximă!”

După trei victorii consecutive, petroliștii își doresc să confirme și în meciul de mâine, contra Dunării Călărași, că sunt pe drumul cel bun în lupta pentru promovare. Partida se va disputa pe „Ilie Oană”, de la ora 18.45.

Petrolul a urcat pe podium după seria invincibilă din ultimele trei etape, iar Viorel Moldovan speră ca elevii săi să fie la fel de concentrați și în continuare și să întărească, astfel, parcursul bun de până acum. „În primul rând, trebuie să fim foarte concentrați. Am, din acest punct de vedere, o anumită temere, pentru că știu ce se întâmplă în capul jucătorului atunci când sunt trei victorii consecutive. Te crezi deasupra tuturor și, dacă nu ții garda sus, nu știi de unde vine <<croșeul>>!”, atrage atenția tehnicianul „galben-albaștrilor”.

Evident, Dunărea nu va fi nici pe departe un adversar comod, călărășenii având suficientă experiență atât la nivelul lotului de jucători, cât și la cel al băncii tehnice. „Ne va aștepta, mâine, un meci complicat, împotriva unui adversar foarte bun. Dunărea este o echipă cu mulți jucători cu rutină în primele eșaloane, iar pe bancă se află un antrenor foarte bun, cu mare experiență. Va fi un joc dificil, pe care, însă, trebuie neapărat să-l câștigăm și să confirmăm parcursul bun din ultimul timp”, a adăugat Viorel Moldovan. „E firesc ca, în momentul în care sunt rezultate pozitive, să fie și o atmosferă foarte bună la echipă, așa cum este acum. Trebuie să o menținem și putem face asta câștigând partida de mâine. Fiecare joc este foarte important și, așa cum am mai spus, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche și să credem că simpla noastră prezență pe teren va fi suficientă pentru a câștiga cele trei puncte. Ar fi o greșeală să gândim așa, avem nevoie de concentrare maximă pentru a ne atinge obiectivul”, a conchis antrenorul petroliștilor.

„Lupii” au intrat, de astăzi, în cantonament, avându-i, printre indisponibili, pe Vali Balint, suspendat după eliminarea din jocul de la Miercurea Ciuc, și Sory Diarra, încă nerefăcut după o accidentare suferită în confruntarea cu Ripensia.

Partida de mâine va începe la ora 18.45 și va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Bogdan Dumitrache (București) – Cosmin Bojan (Tg. Mureș) și Gheorghiță Bălan (Piteși). Arbitru de rezervă va fi Ovidiu Robu (Chitila – Ilfov), iar observatori au fost delegați Lucian Măiereanu (Brașov) și Mihail Băcescu (Brașov).

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043