Vizită surpriză înaintea antrenamentului de astăzi!

Chiar înaintea antrenamentului din această după-amiază, petroliștii au avut parte de o surpriză, fiind vizitați de către un grup de copii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 2 Ploiești.

Însoțiți de părintele Vicențiu Dumitru, preot al Bisericii Sf. Nicolae, de cadre didactice și de păriniți, cei mici au avut bucuria să pășească pe gazonul stadionului „Ilie Oană” și să se întâlnească cu jucătorii echipei noastre.

„Sunt copii cu dizabilități de natură intelectuală, iar pentru ei faptul că au putut să vină aici a însemnat o mare bucurie. Mesajul pe care vor să-l transmită este acela că întotdeauna trebuie să existe dorința de a crește și de a depăși limitele. Iar asta presupune un sacrificiu deosebit, sacrificiu pe care ei îl fac zilnic. Dăruiți-vă, luptați zi de zi și, atunci, sigur răsplata va veni în mod plăcut!”, a fost mesajul transmis de către părintele Vicențiu Dumitru.

„Este un gest care ne-a impresionat și, cu siguranță, avem multe de învățat de la acești copii. Le mulțumim și le dorim multă sănătate și să fie, în continuare, la fel de puternici!”, a spus și „căpitanul” petroliștilor, Laurențiu Marinescu.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043