Vrei să reprezinți Petrolul la „Microbist de România”?

”Microbist de România”, un reality show produs de către către Yzermann Entertainment, ce va rula, în această primăvară, pe TVR 1, le dă șansa fanilor primelor zece echipe din România, alese în funcție de numărul de urmăritori de pe canalele de socializare, să se întreacă, în luxuriantul decor al Insulelor Maldive, pentru titlul de „Suporterul nr. 1 al României”!

Dacă știi, cu adevărat, ce înseamnă spiritul de petrolist, dacă nu ai rău de mare, nu îți este frică de apă și crezi că ești suficient de bine pregătit fizic încât să faci față cu brio celor 20 de probe alese de către organizator, atunci poți chiar tu să reprezinți Petrolul Ploiești la „Microbist de România”!

Ce trebuie să faci? Să trimiți, până sâmbătă, 20 februarie, pe adresa de e-mail [email protected], un videoclip scurt (10-20 de secunde), în care să te prezinți și să ne convingi că ești persoana potrivită pentru a-i reprezenta pe „lupi” în această competiție.

Și dacă treci de selecție, atunci ai șansa să petreci 12 zile în Maldive, o vacanță de vis, plină de distracție și de aventură.

Mult succes!

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs FC Rapid 1923

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
149
249
348
448
548