Zi cu două antrenamente în Slovenia

Încă o zi cu două antrenamente în cantonamentul „lupilor”, de la Rogla. Dacă, ieri, vremea a jucat ceva feste, o ploaie torențială împiedicându-i pe elevii lui Florin Pîrvu să iasă pe teren pentru antrenamentul de după-amiază, în schimb, astăzi, s-a revenit la programul obișnuit al acestui stagiu, cu două ședințe de pregătire și, pentru unii dintre jucători, cu o „porție” de exerciții la sala de fitness.

A fost prima zi cu două antrenamente alături de petroliști și pentru Sergiu Hanca, cel care a ajuns de curând în Slovenia, iar, pe lângă francezul Cheikh Ibrahim Toure, folosit o jumătate de oră în testul cu FK Sarajevo, sub evaluarea staffului tehnic al „galben-albaștrilor” se află, de astăzi, și atacantul croat Ivan Lozic, un jucător în vârstă de 22 de ani, ce a jucat ultima dată în țara natală, la NK Zrinski Jurjevac.

Altfel, din lotul cu care s-a început cantonamentul nu mai face parte Antoniu Manolache, cel care a plecat în țară și își va continua cariera la divizionara secundă Corvinul Hunedoara, la fel cum stagiul s-a încheiat, după prima sa jumătate, și pentru tinerii Vlad Bogdan, Daniel Enache, David Ilie și Andrei Zaharia.

Vineri, Petrolul are programat cel de-al treilea joc de verificare din această perioadă, în compania formației slovene de prim eșalon NK Aluminij Kidricevo, iar, de sâmbătă, delegația ploieșteană se va muta în Austria, pentru ultima parte a acestui cantonament, ce va cuprinde încă două teste, cu Panathinaikos Atena (4 iulie) și NK Osijek (5 iulie).

Următorul meci

UTA Arad vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Francisc von Neuman
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
12655
22648
32645
42640
52639