Zi de analiză şi refacere

Petroliştii au avut parte, astăzi, de o zi diversificată în cantonamentul de la Terme Catez. Dimineaţă, jucătorii care au început titulari şi au stat mai multe minute pe teren, ieri, în testul cu FK Tuzla City, au efectuat un antrenament ceva mai lejer, de refacere, în vreme ce coechipierii lor s-au pregătit la parametrii normali.

Apoi, după-amiaza a fost dedicată, vreme de aproape o oră, analizei video a jocului cu FK Tuzla, iar, după-aceea, unui program de recuperare efectuat în piscina Hotelului Terme.

Meciul cu NK Krsko se joacă în nocturnă

Mâine, elevii lui Leo Grozavu vor efectua din nou două antrenamente, iar sâmbătă îi aşteaptă cel de-al doilea test, programat în compania slovenilor de la NK Krsko, pe stadionul „Matia Gubec” din Krsko, începând cu ora locală 20.15 (21.15 în România).

A fost dorinţa gazdelor ca meciul să se joace în nocturnă, în condiţiile în care NK Krsko va lua startul în campionat peste fix o săptămână, aşa încât întâlnirea cu Petrolul reprezintă, pentru trupa pregătită de către Alen Sculac, ultima repetiţie înainte de debutul în Prva Liga.

NK Krsko, club fondat în 1922 dar fără să înregistreze performanţe notabile de-a lungul istoriei, a terminat campionatul trecut pe locul 7, din 10 participante.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043