Bilete virtuale pentru meciul cu CS Mioveni

Două partide au mai rămas de disputat din prima parte a campionatului eșalonului secund, iar formația nostră va lupta, până la capăt, pentru accederea în faza play-off a competiției. Sâmbătă, de la ora 12.30, pe „Ilie Oană”, vom juca un meci extrem de important, cu CS Mioveni, și vă invităm, și de această dată, să ne fiți alături prin procurarea unui tichet virtual.

Puteți câștiga și un tricou original de joc al formației noastre, cu semnăturile „lupilor”, pe care îl vom oferi, prin tragere la sorți, unuia dintre cumpărătorii tichetelor virtuale. La tombolă vor participa, de asemenea, și abonații clubului nostru. Așa cum am procedat și la meciurile anterioare disputate în 2021, toate încasările vor fi direcționate către Academia de Copii și Juniori.

Biletele vor costa 6 lei și vor putea fi procurate online, accesând siteul www.entertix.ro (aici). De asemenea, tichetele vor fi disponibile, într-un număr limitat, și în format tipărit, acestea putând fi achiziționate de la magazinul oficial al clubului (Stadion „Ilie Oană”, str. Alexandru Vlahuță, program luni-vineri orele 10.00-18.00)

Te așteptăm, așadar, să-ți cumperi biletul de colecție și să fii alături de noi, ocupând un loc, fie el și virtual, în templul fotbalului ploieștean!

Mulțumim pentru susținere!

Următorul meci

FC Voluntari vs FC Petrolul Ploiești

Stadion „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11737
21732
31730
41729
51725