Cinci jocuri până la finalul lui octombrie

Patru meciuri în Superliga și încă unul în prima etapă a grupelor Cupei României sunt programate să se desfășoare până la finalul lunii octombrie! Cu excepția ultimului dintre acestea, cel de la Voluntari, care va conta pentru prima etapă a returului sezonului regulat, se știu datele și orele de disputare ale celorlalte patru, ce se vor întinde pe durata a 15 zile!

Seria va fi deschisă duminică, 09 octombrie, atunci când, pe „Ilie Oană”, de la ora 21.30 se va juca meciul FC Petrolul – FC FCSB. Apoi, sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 21.00, echipa noastră va evolua pe „Ion Oblemenco”, dând replica Universității Craiova, pentru ca joi, 20 octombrie, de la ora 18.15, la Ploiești să se vină Sepsi OSK, pentru întâlnirea din prima etapă a fazei grupelor Cupei României! În fine, tot pe „Ilie Oană” vom încheia și turul sezonului regular, luni, 24 octombrie, de la ora 18.15, în meciul în care adversară ne va fi FC Argeș.

În ultimul weekend din octombrie vor fi programate și jocurile etapei a 16-a din Superliga, prima din retur, zilele și orele exacte urmând să fie anunțate de către LPF. Atunci, FC Petrolul va evolua în deplasare, cu FC Voluntari.

Următorul meci

UTA Arad vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Francisc von Neuman
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
12655
22648
32645
42640
52639